Mesajul lui Băsescu pentru fratele său: ”Hasta la vista, baby!”

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu a promis că va avea grijă de familia fratelui său în timpul în care acesta va fi la pușcărie
Traian Băsescu a promis că va avea grijă de familia fratelui său în timpul în care acesta va fi la pușcărie

Mircea Băsescu a petrecut prima noapte la Penitenciarul Poarta Albă, după ce magistrații l-au condamnat la patru ani de temniță. Celebrul său frate, fostul președinte Traian Băsescu, a povestit ce au discutat înainte de plecarea spre închisoare.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a dezvăluit la România TV care au fost ultimele cuvinte schimbate cu Mircea Băsescu înainte de a ajunge la penitenciarul Poarta Albă.

”Am vorbit cu fratele meu înainte de a pleca la penitenciar. Ce puteam să ne spunem. Regretă, nu regret, ce putea să facă? Este o hotărâre definitivă şi trebuie să se supună. Asta e viaţa! Hasta la vista, baby!. L-am asigurat că voi avea grijă de familia lui atât cât va avea nevoie. I-am transmis să stea liniştit. Nu vor fi probleme în familie oricâte necazuri vor apărea”, a declarat Traian Băsescu la România TV. 

Fostul preşedinte a subliniat că nu va comenta decizia judecătorilor, însă remarcă faptul că Mircea Băsescu nu are de dat bani înapoi.

”Am o minimă satisfacţie în acest dosar. Faptul că judecatorii au constatat defitnitiv ca fratele meu nu trebuie să inapoieze nimic familiei Bercea. Eu ma bucur pentru că tot timpul am spus că nu a luat bani”, a spus fostul președinte, la România TV.

Mircea Băsescua fost condamnat, joi, 16 iunie, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la familia lui Sandu Anghel. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână sunt acuzaţi că ar fi luat bani de la familia lui Bercea Mondial pentru a-l scoate din închisoare. Magistrații au dispus ca și Marian Căpățână să își execute condamnarea, în același dosar, de 3 ani de detenție pentru complicitate la trafic de influență.

Instanţa a mai dispus confiscarea sumei de 265.000 de euro de la Marian Căpăţână, dar şi ridicarea sechestrului instituit pe bunurile lui Mircea Băsescu.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net