Mesajul emoţionant al prietenilor Aurei Ion, la şase luni de la moartea ei

Ultima actualizare:

    † Aura Ion
† Aura Ion

Aura Ion şi-a pierdut viaţa în tragicul accident din munţii Apuseni, în care a murit şi Adrian Iovan.

Au trecut de atunci peste şase luni, dar prietenii studentei la Medicină nu au uitat-o nici acum. Ei i-au transmis un mesaj emoţionant, prin intermediul paginii de Facebook făcute în memoria Aurei. 

"Îngeraşule, fii fericită acolo unde eşti, într-o lume mai bună şi fără păcat. Să-ţi fie somnul lin, iubita noastră", au fost cuvintele scrise de cei care au cunoscut-o pe Aura, iar lângă, prietenii tinerei au postat o imagine cu Aura când era mică. 

Aura, în copilărie
Aura, în copilărie

La 20 ianuarie, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion şi-au pierdut viaţa după ce avionul de mici dimensiuni în care se aflau s-a prăbuşit într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine. În accident au mai fost răniţi copilotul şi patru medici.

Romaniţa Iovan a organizat săptămâna, la Horea, parastasul de şase lui al pilotului Adrian Iovan. Slujba a avut loc pe Vârful Petreasa din Munţii Apuseni, a fost oficiată de un sobor de preoţi şi au participat peste 100 de persoane.

Printre cei prezenţi s-au numărat localnicii, salvatorii care au participat la căutarea victimelor, rudele şi prietenii lui Adrian Iovan şi ai studentei Aura Ion.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net