Mesajul emoționant al Oanei Pellea la moartea lui George Alexandru

george_alexandru.jpg

george alexandru
George Alexandru a murit la 58 de ani. Juca de 30 de ani pe scena Teatrului Nottara din București
foto: cinemagia.ro

Moartea actorului George Alexandru (58 de ani) în prima zi a anului a îndurerat întreaga lumea artistică de la noi. Oana Pellea, fiica celui care i-a fost profesor și mentor lui George Alexandru, a transmis un mesaj emoționant pe contul personal de Facebook.

Afectat profund de închiderea temporară a Teatrului Nottara, pe scena căruia juca din 1985, George Alexandru a murit pe patul de spital, în urma unei infecții abdominale grave, chiar în prima zi a anului 2016.

”Moartea nu poate avea nicio legatură cu George. Este colegul cu râsul cel mai molipistor. Cu un umor de geniu. Generos. Bun. Student al lui Amza. I-a fost lui Amza tare drag. Mi-a fost un prieten drag de suflet. Moartea nu poate avea nicio legătură cu el. Este cel ce m-a făcut întotdeauna să râd din tot sufletul. O să-mi fie dor... de el și de hohotul enorm de râs ce îl stârnea... nu... hotărât lucru... moartea nu poate avea nicio legătură cu George Alexandru”, a transmis Oana Pellea prin intermediul contului personal de Facebook.

Trupul neînsuflețit al actorului va fi depus la Teatrul Nottara luni, 4 ianuarie, începând cu ora 11.00 și va fi înmormântat în aceeași zi în Cimitirul Ghencea, din București.

Loading...

Citește și

  • george alexandru

    Regretatul actor George Alexandru a trecut în neființă, sâmbătă dimineață (2 ianuarie), la vârsta de 58 de ani. Primele informații despre cauza morții care au apărut în presă sunt acelea că artistul ar fi cedat în timpul unei operații.

  • george alexandru a murit

    Îndrăgitul actor George Alexandru a încetat din viață, în timpul unei operații, sâmbătă dimineață (2 ianuarie), la Spitalul Fundeni. În luna noiembrie împlinise 58 de ani. Trupul său va fi depus luni (4 ianuarie), la Teatrul Notarra, pe scena căruia a părut de nenumărate ori. Va fi înmormântat tot luni, la cimitirul Ghencea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1