Mesajul emoţionant al lui Andrei Găluţ. Solistul se află încă internat

andrei_galut_megastar_rock.jpg

andrei galut colectiv
Solistul trupei Goodbye to Gravity le-a adus un omagiu prietenilor pe care i-a pierdut în urma tragediei
Foto: Arhiva Click!

Trei luni au trecut de la tragedia din Colectiv în care şi-au pierdut viaţa 63 de tineri. Între ei patru membri ai trupei Goodbye to Gravity. Singurul supravieţuitor al formaţiei este solistul Andrei Găluţ. Artistul a transmis un mesaj emoţionant la gala Metalhead Awards, unde trupa a primit premiul special ”Best Romanian Rock Ambassador”.

Andrei Găluţ se află internat la Spitalul Crucii Roșii Beverwijk, din Olanda, după tragicul eveniment din clubul Colectiv. Iniţial, solistul a primit îngrijiri medicale la Spitalul Elias. la două luni de la tragedie, solistul a transmis un mesaj în care îşi exprimă regretul pentru toate cele întâmplate. Andrei este singurul supravieţuitor al formaţiei. În incendiu au murit ceilalţi patru membri ai formaţiei, dar şi iubita lui, Mădălina Strugaru. Cu o mare durere în suflet, artistul şi-a găsit cu greu cuvintele pentru a mulţumi celor care au oferit trupei un premiu.

"Cei care m-au cunoscut știu cât de mult ne-ar fi plăcut să fim în fața voastră acum, dar nu a fost să fie așa. Știu că s-a tot discutat despre acel eveniment și nu sunt prea multe de spus despre asemenea momente. Momente în care primești o palmă cruntă de la viața, care te pune la pământ, îți întunecă visele și ți-i răpește pe cei dragi, fără motiv și fără ezitare. Asta a însemnat Colectiv pentru mine și sute de alți oameni minunați, care s-au alăturat pe 30 octombrie să sărbătorim împreună lansarea albumului Mantras of War. Acum avem încă 63 de motive să luptăm, să purtăm în continuare războaiele noastre interioare sau nu, să ținenem capul sus atât pentru noi cât și pentru ei.Vă mulțumesc tuturor, celor care apreciază și cred în visul numit Goodbye to Gravity! Să ne vedem sănătoși și la cât mai multe concerte! Andrei”, aşa sună mesajul solistului.

În urma tragediei din 30 octombrie 2015, 63 de persoane şi-au pierdut viaţa, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 dintre răniții transferați în străinătate. După incendiu au fost internaţi în spitale din Capitală 147 de răniţi. 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • colectiv lumanari omagiu oameni

    Joi, 30 ianuarie, se împlinesc trei luni de la tragedia din clubul Colectiv, în urma căreia şi-au pierdut viaţa 63 de oameni. Evenimentul a marcat o ţară întreagă şi nu a putut fi uitat. În acest moment, zeci de oameni au venit să aprindă o lumânare şi să aducă flori la locul tragediei.

  • “Pionierul” s-a transformat într-un mormânt colectiv. Câţiva paznici se plimbă de colo-colo. La fel şi angajaţii firmelor care îşi au sediul aici. În rest, e pustiu. Clienţii nu mai vin. Cum să dansezi sau să faci sport când la poartă te întâmpină o mare de candele aprinse?

  • incendiu clubul colectiv, incendiere controlata, experiment, decese, tragedie

    La o lună și jumătate de la tragedia din clubul bucureștean Colectiv, flăcările vor cuprinde din nou clădirea blestemată. Localul va fi incendiat controlat, în cadrul unui experiment, pentru a recrea condițiile dramatice din 30 octombrie. Experimentul e realizat de Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă (INSEMEX) Petroșani.

  • raniti colectiv

    Răniţii de la "Colectiv" care au ajuns la Secţia de Arşi a Spitalului Militar "Regina Astrid" de lângă Bruxelles, Belgia, au parte de cel mai bun tratament posibil potrivit medicilor care îi tratează. Impresionaţi de cea mai mare tragedie petrecută în ultimii ani în România, dar şi de numeroasele apeluri la solidaritate din parte rezidenţilor de origine română din Belgia şi ale ambasadei române şi ale autorităţilor din ţara noastră, o echipă medicală a fost prezentă la Bucureşti la două zile după producerea accidentului, de pe data de 30 octombrie, pentru a evalua pacienţii şi pentru a stabili cine va fi transferat.