Mesajul emoționant al colegilor regizorului Tudor Axinte, mort în accident de motocicletă

Ultima actualizare:

    Tudor și Gabriela Axinte au lăsat orfan un băiatSursa foto: Facebook
Tudor și Gabriela Axinte au lăsat orfan un băiatSursa foto: Facebook

Colegii lui Tudor Axinte, regizorul de emisie din cadrul postului național de televiziune filiala Iași, care a murit duminică într-un cumplit accident rutier, sunt șocați și îndurerați. Ei au postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant care a adunat foarte multe reacții.

Colegii din TVR Iași, care l-au cunoscut pe Tudor Axinte și care au lucrat împreună cu acesta, au postat pe pagina de Facebook a postului de televiziune un mesaj de condoleanțe. 

„Duminică, 25 august, s-a întrerupt subit firul vieţii bunului nostru coleg de la TVR Iaşi, regizorul de emisie Tudor Axinte. Tudor Axinte şi-a început activitatea în această profesie în 1991 la studioul din Iaşi. Între 1999 şi 2003 şi-a manifestat calităţile în cadrul staţiei Pro TV Iaşi. Din 2003 a revenit alături de primii săi colegi de la studioul public regional TVR Iaşi. Un tragic accident de circulaţie l-a luat împreună cu soţia sa, Gabriela, de lângă fiul lor, Alex. Dumnezeu să-i odihnească!”, este postarea de pe Facebook a celor care au lucrat împreună cu el. 

Cunoscutul regizor TVR Iași Teodor Axinte și soția sa și-au pierdut viața, duminică după-amiază, într-un cumplit accident de motocicletă. La fața locului s-au deplasat un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, 12 subofițeri și mai mulți polițiști rutieri. Imagini absolut șocante au fost înregistrate de camerele de supraveghere amplasate pe șoseaua morții.

Cine a fost Tudor Axinte

Tudor Axinte avea 53 de ani și era căsătorit cu Gabriela, de aceeași vârstă. Cuplul avea un fiu, pe Alex. Tudor Axinte lucra ca regizor de emisie în cadrul postului național de televiziune filiala Iași. Duminică după-amiază, el se deplasa, împreună cu soția sa, Gabriela, pe o motocicletă Honda, pe drumul care traversează comuna Probota și se îndreptau spre Iași. Cei doi veneau dintr-o călătorie alături de un alt cuplu, aflat tot pe motocicletă, aceștia circulând în fața lor. Acest cuplu nu a fost implicat în niciun fel în coliziune. 

Tudor Axinte, prins sub fiarele contorsionate

În timp ce rulau cu viteză prin satul Bâlteni, Axinte pierde într-o curbă controlul motorului și intră pe contrasens. Din față venea o mașină, un Volkswagen Passat, care circula regulamentar. Impactul a fost violent și frontal. Din păcate, cei doi - Tudor și Gabriela - și-au pierdut viața, iar pasagerii din autoturism, cinci la număr, au fost și ei răniți, dar, din fericire, au suferit răni minore. Soția regizorului a decedat pe loc în urma multiplelor leziuni, iar Tudor a fost scos dintre fiarele contorsionate de către un echipaj de la descarcerare. Mai bine de o oră s-au chinuit medicii să-l resusciteze. Din păcate, Axinte, care era deja în stop cardiorespirator, nu a mai rezistat. 

Citește și: 

Tudor Axinte, regizor TVR Iași, și soția sa au murit într-un cumplit accident rutier. Tragedia, filmată de o cameră de supraveghere

Accident grav în Mamaia. Un şofer murit şi două persoane au fost rănite

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net