Mesajul disperat al Elenei Udrea din arest

Ultima actualizare:

    Elana Udrea a mai fost încătușată și în dosarul MicrosoftFoto Click!
Elana Udrea a mai fost încătușată și în dosarul MicrosoftFoto Click!

Elena Udrea vorbește din arest. Chiar dacă nu are voie să folosească mijloacele de comunicare, oamenii care fac parte din echipa sa au scris un mesaj pe Facebook, în numele ei. Deputatul se plânge că ”are loc o condamnare mediatică”, în ceea ce o privește.

Elena Udrea s-a reîntors, ieri, după gratii. De data asta, în dosarul ”Gala Bute”. Cu ajutorul echipei sale de comunicare, aceasta a postat astăzi un mesaj pe Facebook.

”Aceşti oameni fac denunţuri împotriva Elenei Udrea (nu există nici un alt fel de probă decât denunţurile). Rezultanta: ei sunt liberi, Elena Udrea este arestată. Deci, declaraţiile împotriva lui Udrea garantează libertatea”, se precizează în mesaj.

Udrea mai arată că există informaţii şi indicii foarte clare că denunţătorii împotriva Elenei Udrea în dosarul ”Gala Bute” s-au pus de acord asupra declaraţiilor şi au încercat să influenţeze ancheta. ”Ştefan Lungu susţine că s-a pus de acord cu Gărdean în decembrie 2014 asupra declaraţiilor; Ana Maria Topoliceanu a făcut presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a-i confirma denunţul; există un denunţ colectiv (caz unic în practica penală) în care este amintit şi numele Elenei Udrea. Mai mult, aproape toţi denunţătorii şi-au schimbat declaraţiile iniţiale. Toţi aceşti oameni sunt liberi (chiar dacă există articol care prevede arestarea preventivă a celor care doresc şi pot să influenţeze desfăşurarea anchetei), iar Udrea este arestată”, se arată în postare. Udrea mai menționează că ”punctul de vedere al acuzatorilor (manifestat prin referatul DNA) este omniprezent în spaţiul public” și că ”are loc o condamnare mediatică, în timp ce varianta apărării nu se aude şi nu se vede deloc, nici măcar declaraţia făcută de Udrea în faţa instanţei”. Mesajul se încheie cu hashtag-ul ”Kafka” și este semnat de ”echipa de comunicare”.

E arestată până pe 26 martie

Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la instanţa supremă a admis miercuri propunerea DNA şi a dispus arestarea preventivă a Elenei Udrea pentru o perioadă de 30 de zile, până la 26 martie inclusiv.

Acuzată de luare de mită

Mandatul de arestare a fost emis pentru: infracţiunea de luare de mită în legătură cu finanţarea de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a contractelor încheiate de Termogaz Company SA cu UAT Cavnic şi UAT Borsec; infracţiunea de luare de mită în legătură cu plăţile efectuate de Compania Naţională de Investiţii către SC Consmin SA; infracţiunea de luare de mită în legătură cu finanţarea de către MDRT a contractelor încheiate de Termogaz Company SA şi SC Kranz Eurocenter SRL cu UAT Lupeni şi UAT Petroşani; infracţiunea de abuz în serviciu, în legătură cu organizarea "Galei Bute", se arată în decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net