Mesajul Cameliei Voiculescu pentru angajaţii Antena 3

camelia-voiculescu.jpg

Camelia Voiculescu
foto: reporterntv.ro

Camelia Voiculescu a transmis pe mail-urile interne un mesaj angajaților din Trustul Intact, după ce ANAF a cerut evacuarea, până pe 20 februarie, a sediilor unde își desfășoară activitatea.

Fiica lui Dan Voiculescu este alături de angajaţii Trustului Intact, după ce, în cursul zilei de luni (15 februarie), ANAF a venit cu un ordin de „evacuare urgență” a sediilor Antena 3 şi Antena 1. În cinci zile, televiziunile nu vor mai putea emite din actualul sediu, conform dcnews.ro.

60 de milioane de euro. Acesta este prejudiciul pe care Dan Voiculescu l-a adus statului în dosarul ICA, au decis judecătorii în 2009, iar în 2014 a avut loc sentința finală. Pentru recuperarea sumei, ANAF a executat mai multe bunuri ale familiei Voiculescu și patru imobile evaluate la 32,582 milioane de euro.

"Dragi colegi,

Nu voi comenta aici justețea sau injustețea acțiunii ANAF de ieri. Aș vrea însă să vă spun câteva cuvinte despre NOI. Am trecut prin multe încercări împreună, pe care le-am depășit prin solidaritatea și seriozitatea care ne caracterizează. Am ieșit de fiecare dată mai puternici, mai uniți, mai înțelepți. Și am rămas NOI. Pe NOI nu ne definește o clădire, nu ne validează o hârtie, nu ne intimidează un ordin. Pentru că pe NOI ne unesc valori comune, idei frumoase, responsabilități care ne obligă și ne onorează.

Am învățat că încercările prin care treci au rolul să îți arate cât de puternic ești. Ce am fi fără curaj? Ce am fi fără demnitate? Cei care mizează pe faptul că vom lăsa capul în jos, mizează greșit. Tuturor celor care sunt mereu creativi, plini de haz, optimiști, care creează programe de divertisment senzaționale și ne surprind prin resurse nelimitate, dar și tuturor celor care nu au ales calea mai ușoară - vouă, colegilor mei - am să vă adresez trei cuvinte: MERGEM MAI DEPARTE.

Camelia Voiculescu".

loading...
Loading...

Citește și

 • demintere, cioloș, evacuare, antena 3, senatori

  Unde-i lege nu-i tocmeală! Asta știm cu toții, însă, chiar aleșii încearcă să le pună bețe-n roate autorităților ca să-și facă treaba. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a venit cu propunerea ca Dacian Cioloș să dea explicații în fața senatorilor cu privire la evacuarea Antenei 1 și 3.

 • intact antena 1 antena 3

  Antena 3 şi Antena 1 au primit ordin de evacuare de la ANAF, în cursul zilei de luni (15 februarie).

 • mihai gadea

  O furtună aprigă, cu punctul de plecare în sediul Antenelor a tulburat atmosfera primăvăratică din mijlocul acestui februarie neobișnuit de cald. La un an și jumătate după ce instanța a hotărât confiscarea sediilor în care funcționează Antena 1 și Antena 3, Fiscul a trimis luni, 15 februarie, o notificare de evacuare în termen de cinci zile. Drept urmare, ”Sinteza zilei” s-a mutat pe toate cananele trustului Intact, iar Mihai Gâdea a susținut cauza Antenelor. ”Impresia mea este că avem de-a face cu o executare silită”, a spus directorul Antena 3. Care este adevărul?

 • intact

  Povestea evacuării clădirilor în care funcţionează Antena 1 şi Antena 3 e mult mai veche în comparaţie cu cele „cinci zile” invocate de managementul celor două posturi tv, după înştiinţarea ANAF primită luni, 15 februarie. Click! vă prezintă desfăşurarea evenimentelor din ultimii doi ani, care au culminat cu descinderea agenţilor Fiscului la sediile respective.