Mesaje de Paște. Cele mai frumoase urări de Sărbători

Ultima actualizare:

    Un mesaj de Paște trimis unei persoane dragi îi poate face ziua mai frumoasăFoto: Shutterstock
Un mesaj de Paște trimis unei persoane dragi îi poate face ziua mai frumoasăFoto: Shutterstock

Mesajele de Paște sunt darul prețios pentru ochii celor la care ținem și nu pot fi lângă noi în aceste zile în care fiecare încearcă să fie mai bun. Fie că este vorba de persoana iubită sau de un profesor la care ne gândim în vacanță, un mesaj de Paște cu vorbe meșteșugite poate mult cu atât de puțin.

"Verba volant scripta manent" spuneau latinii sau, altfel spus, vorbele se duc, scrisul rămâne. Un mesaj de Paște bine ticluit, trimis prin SMS, email sau prin rețelele de socializare anulează distanțe și aduce bucurie, atinge, mângâie, ține memoria trează. Click! iți da câteva idei de mesaje pentru persoanele dragi din viața ta.

Mesaje de Paște pentru iubit

  • "Anul acesta, iepurașul să vină la tine încărcat cu multe bunătăți. Sper să nu uite să îți dea și plicul cu cei o sută de pupici de la mine"
  • "Aș vrea să petrecem Paștele împreună. Deși știu că nu este posibil, îți voi fi alături cu sufletul și sper că speranța Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paște fericit"
  • "Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoiește în fiecare primăvară. Fie ca și promsiunea ta de dragoste eternă să fie la fel. Paște fericit"
  • "Fie ca lumina Învierii să-ți umple sufletul de speranță pentru nou și inima de iubire pentru mine! Paște fericit, iubire!"

Mesaje de Paște pentru iubită

  • "Să ai o zi și o viață la fel de dulce ca tine. Paște fericit!"
  • "Îngerii să te protejeze, tristețea să te uite, zeii să te înconjoare, iar eu te voi iubi mereu! Paște fericit!"
  • "Sufletul mi se umple de lumină gandindu-mă la mine și la tine, la sentimentele care ne apropie în fiecare zi mai mult! Paște fericit"
  • "M-a contactat iepurașul și mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paște. A venit timpul ca speranța, credința și iubirea să învie în sufletele noastre. Paste fericit!"

Mesaje de Paște pentru profesori

  • "Doamna profesoară, în această zi de Sărbătoare vreau să vă urez dvs și familiei multă sănătate, înțelepciune și putere. Paște fericit!"
  • "Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa și să vă aducă numai armonie, fericire și multă iubire. Sărbători fericite!"
  • "Doamnă profesoară, fie ca Sfintele Paști să vă lumineze sufletul și casa, să vă aducă numai bucurie și sănătate, iar Dumnezeu să vă aibă în pază!"
  • "Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine:lumină, înțelepciune,dragoste și speranță. Paște fericit!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net