Mesaje absolut şocante pe care criminala le scria pe Facebook! Te cutremuri când citeşti!

ucigasa_de_la_metrou.jpg

magdalena serban criminala
Magdalena Șerban a încercat să mai omoare o femeie, dar în stația de metrou Costin Georgian
Foto: arhivă personală

Gestul Magdalenei Şerban, care a împins o tânără de 25 de ani la metrou, şi a omorât-o, a şocat o ţară întreagă. Femeia a fost ridicată de poliţişti la scurt timp după ce a comis crima, dar a fost incoerentă în faţa anchetatorilor. La fel de neclare sunt şi mesajele de pe reţeaua de socializare, care ar fi putut oricând ridica semne de întrebare apropiaţiilor ei. Prima ipoteza a anchetatorilor este ca femeia are grave probleme psihice.

Magdalena Şerban (36 de ani) a fost audiată încă de miercuri dimineaţă, dar anchetatorii nu au reuşit să scoată mare lucru de la ea. Femeia s-a recunoscut în imagini, dar nu a confirmat că ar fi autoarea crimei. Mama suspectei le-a declarat poliţiştilor din Dolj că fiica ei a fost abuzată sexual în Spania şi că ar fi dezvoltat o ură dusă la extrem faţă de femei. Magdalena Şerban şi victima ei, Alina Ciucu, nu se cunoşteau. Înainte să o arunce pe şine pe tânăra de 25 de ani, la staţia Dristor, femeia încercase să facă acelaşi lucru cu o altă persoană, la staţia Costin Georgian.

La fel de lipsita de coerență, a fost femeia şi pe reţelele de socializare unde povestește că are o malformație sexuală și că a fost abuzată de fratele ei.

"Emilio Lozano Martinez a fost referinţa mea și mi-a distrus reputația pentru serviciul de servitoare în domicilii particulare, iar seniorii m-au maltratat și nu mi-au dat să mănânc și m-au exploatat", aşa sună unul dintre mesajele Magdalenei Şerban.

Femeia merge mai departe şi descrie ce i s-a întâmplat în copilărie. Ea susţine că la vârsta de şase luni a facut o operatie, intervenţie care a lăsat-o cu o mare problemă la organele sexuale, pe care o numeşte malformatie genitala. La 5 ani ar fi fost violată de fratele său, iar la 10 ani, dată de frate vecinilor ca s-o violeze. 

loading...
Loading...

Citește și

  • criminala metrou mama marturisiri

    Audierile sunt în curs după crima oribilă de la metrou. Anchetatorii au încercat să afle motivul pentru care femeia de 36 de ani ar fi împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului, dar suspecta refuză să vorbească. Ea nu a confirmat, dar nici nu a infirmat ce a făcut. Mama ei le-a povestit oamenilor legii că fiica ei a fost abuzată sexual şi ar fi rămas cu sechele.

  • crima metrou dristor

    În urma incidentului de la stația Dristor, din această seară, în urma căruia o tânără de 25 de ani a ajuns sub șine, poliția a fost alertată de prezența unei persoane cu probleme psihice care ar fi împins-o. Suspecta a fost reținută de polițiști, iar din ultimele rezultate ale anchetei, reiese că tânăra care a fost ucisă era însărcinată.

  • Crima oribilă care a avut loc marţi seară la staţia de metrou Dristor a îngrozit călătorii care obişnuiesc să circule în subteran. Poliţia Română a transmis că la această oră procurori ai Parchetului Tribunalului Bucureşti audiază, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana suspectată de comiterea faptelor din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1. Este vorba despre o femeie în vârstă de 36 de ani, care a împins o tânără de 25 de ani. În urma impactului cu trenul, victima a murit.

  • crima metrou dristor

    Desfăşurare amplă de forţe la staţiile de metrou după crima oribilă de marţi seară. Poliţiştii au fost detaşaţi pe peroane, iar de, miercuri dimineaţă, ei au fost puşi să se asigure că nimeni nu va perturba traficul în subteran.