Mesaje absolut şocante pe care criminala le scria pe Facebook! Te cutremuri când citeşti!

Ultima actualizare:

    Magdalena Șerban a încercat să mai omoare o femeie, dar în stația de metrou Costin GeorgianFoto: arhivă personală
Magdalena Șerban a încercat să mai omoare o femeie, dar în stația de metrou Costin GeorgianFoto: arhivă personală

Gestul Magdalenei Şerban, care a împins o tânără de 25 de ani la metrou, şi a omorât-o, a şocat o ţară întreagă. Femeia a fost ridicată de poliţişti la scurt timp după ce a comis crima, dar a fost incoerentă în faţa anchetatorilor. La fel de neclare sunt şi mesajele de pe reţeaua de socializare, care ar fi putut oricând ridica semne de întrebare apropiaţiilor ei. Prima ipoteza a anchetatorilor este ca femeia are grave probleme psihice.

Magdalena Şerban (36 de ani) a fost audiată încă de miercuri dimineaţă, dar anchetatorii nu au reuşit să scoată mare lucru de la ea. Femeia s-a recunoscut în imagini, dar nu a confirmat că ar fi autoarea crimei. Mama suspectei le-a declarat poliţiştilor din Dolj că fiica ei a fost abuzată sexual în Spania şi că ar fi dezvoltat o ură dusă la extrem faţă de femei. Magdalena Şerban şi victima ei, Alina Ciucu, nu se cunoşteau. Înainte să o arunce pe şine pe tânăra de 25 de ani, la staţia Dristor, femeia încercase să facă acelaşi lucru cu o altă persoană, la staţia Costin Georgian.

La fel de lipsita de coerență, a fost femeia şi pe reţelele de socializare unde povestește că are o malformație sexuală și că a fost abuzată de fratele ei.

"Emilio Lozano Martinez a fost referinţa mea și mi-a distrus reputația pentru serviciul de servitoare în domicilii particulare, iar seniorii m-au maltratat și nu mi-au dat să mănânc și m-au exploatat", aşa sună unul dintre mesajele Magdalenei Şerban.

Femeia merge mai departe şi descrie ce i s-a întâmplat în copilărie. Ea susţine că la vârsta de şase luni a facut o operatie, intervenţie care a lăsat-o cu o mare problemă la organele sexuale, pe care o numeşte malformatie genitala. La 5 ani ar fi fost violată de fratele său, iar la 10 ani, dată de frate vecinilor ca s-o violeze. 

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net