Mesaj impresionant pentru soția medicului rănit în incendiul de la Piatra Neamț, de la colegii acestuia

Ultima actualizare:

    Medicul Cătălin Denciu are 48 de ani și îl așteaptă acasă doi copii
Medicul Cătălin Denciu are 48 de ani și îl așteaptă acasă doi copii

Colegii de la Secţia Obstetrică au făcut public un mesaj de sprijin pentru doctorița Alina Denciu, soția medicului care a fost grav rănit în incendiul de la secția ATI a Spitalului de Urgență Piatra Neamț, la 14 noiembrie. Starea de sănătate a dr. Cătălin Denciu s-a ameliorat, dar este în continuare gravă.

Pe site-ul Spitalului Judeţean de Urgenţă Neamţ, chiar pe prima pagină, a fost postat un mesaj adresat doctoriţei Alina Denciu, cea care trece acum prin momente teribile după tragedia de la unitatea sanitară, din 14 noiembrie 2020. Soțul doctoriței, Cătălin Denciu, a suferit arsuri grave în timp ce încerca să-şi scoată pacienţii din flăcări.  

Autorii mesajului sunt colegii de la Secţia Obstetrică - Ginecologie de la cel mai mare spital din judeţ, care au ţinut să-și arate solidaritatea îân această perioadă dificilă.

Iată „Mesajul colegilor din Secţia Obstetrica pentru doamna doctor Alina Denciu“, preluat de Adevărul.  

„Cuvintele sunt mici, greu de găsit şi mai ales puţine când vrei să exprimi sentimente sincere şi gânduri bune pentru cineva apropiat care trece printr-un mare necaz. Alina, eşti colega noastră şi te iubim pentru ceea ce eşti tu şi familia ta frumoasă şi, până nu demult, fericită.

Şi pentru că ştim că fericirea şi iubirea familiei tale reprezintă totul pentru tine, vrem să ştii că suntem alături de tine şi te vom sprijini pentru ca ceea ce s-a întâmplat în seara de 14 noiembrie să rămână doar un vis urât, dat la o parte de către voi, dar şi de către noi toţi. Înţelegem că treci prin momente cumplite, aşteptând de la distanţă veşti despre starea de sănătate a lui Cătălin, lângă care, din raţionamente logice nu poţi să fii.   

Înţelegem mai ales că primeşti veşti pe care cu luciditate şi înţelepciune trebuie să le cenzurezi pentru copii şi părinţi, iar tu trebuie să rămâi tare şi zâmbitoare cu toată suferinţa ta ascunsă. Suntem convinşi că situaţia lui Cătălin se va îmbunătăţi constant, dar poate prea lent pentru dorinţa ta şi a noastră, însă, cu ajutor medical, speranţă şi rugăciune va reveni la un moment dat alături de voi şi va fi iarăşi ceea ce doreşti cu ardoare: soţ, tată şi medic dedicat. 

Vrem să fim alături de tine şi de restul familiei tale până ce veţi fi iarăşi toţi împreună pentru ca, apoi, să puteţi da uitării ceea ce a fost la un moment dat o perioadă grea din viaţa voastră. Colegii şi prietenii tăi din Secţia OG”.  

Medicul Cătălin Denciu, operat la Bruxelles

Medicul anestezist Cătălin Denciu (48 de ani) a fost transportat la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, pentru a-i fi tratate arsurile foarte grave suferite pe aproximativ 75% din suprafaţa corpului, în timp ce încerca să salveze din flăcări pacienţii.   

Ministrul Nelu Tătaru a oferit mai multe informații despre starea de sănătate a acestuia într-o emisiune TV, miercuri seara, 25 noiembrie, oficialul afirmând că medicul din Piatra Neamţ a scăpat de dializă și a fost supus unei prime operaţii la Bruxelles. 

Citește și:

S-a înregistrat al 12-lea deces în urma incendiului de la Piatra Neamț

Soția medicului-erou Cătălin Denciu: "I-am spus că avem nevoie de un soţ, de un tată, nu de un erou"

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net