A mers pe jos 410 kilometri, fără să mănânce. Un ieșean a făcut 10 zile până la Constanța

poza_4.jpg

barbat sta pe scaun cu marea in spate
Cezar Elisei a făcut 10 zile de la Iași la Constanța
Foto: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Curaj nebunesc din partea unui bărbat în vârstă de 38 de ani din Iași. Cezar Elisei a mers pe jos din localitatea natală până în Constanța, scopul călătoriei find acela de a promova postul terapeutic.

10 zile i-au trebuit unui ieșeanului Cezar Elisei să străbată 410 kilometri pe jos, fără să mănânce, ci doar consumând apă. Și a demonstrat că se poate. Bărbatul, care a are la active o facultate cu profil teologic terminată, este student în prezent la Facultatea de Horticultură.

Și-a propus să ajungă în Constanța pe jos, ținând post negru, și a reușit. „Este o victorie pentru Om în general şi pentru postul terapeutic. Eu mă pregătesc astăzi de lansarea cărţii -Jurnalulul unui post terapeutic de 40 de zile cu apă-, carte care descrie clar şi detaliat experienţa unui asemenea post terapeutic cu apă“, a spus tânărul, potrivit ziaruldeiasi.ro. Cezar Elisei a slăbit în această perioadă 9 kg şi nu a avut stări de rău. El spunea că se simte bine. Doar un genunchi i-a făcut uşoare probleme, dar şi l-a bandajat şi nu a considerat a fi un motiv de întrerupere a călătoriei, scrie ziaruldeiasi.ro.

Ultima zi a fost cea mai grea 

poza_1.jpg

Cezar Elisei (38 de ani)
Foto: ziaruldeiasi.ro

Ieșeanul povestește că în ultima zi i-a fost mai dificil, însă nu a renunțat la călătorie și și-a atins scopul. ”În ultima zi am plecat la 5.30 - 6.00 și am făcut circa 75.000 de pași. A fost incredibil chiar și pentru mine că am reușit să merg în ultima etapa aproape 55 de kilometri. A fost soare puternic, cald, însă puțin după ora 19.00 am reușit să trec poarta mănăstirii din comuna Târgușor”, a mai spus bărbatul care în ultima zi a călătoriei a fost însoțit de încă trei prieteni.

 

Citeșete și:

 

De 50 de ani, merge pe jos 50 km până la Mănăstirea Nicula

 

Lecție de omenie! Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate, a donat o parte din ce a primit

 

Loading...

Citește și

  • Viaţa lui este o adevărată aventură! Mathias Risberg, de 29 de ani, a plecat de acasă când avea doar 18 ani pentru că visa să vadă cu ochii lui ţările din America Latină. A ajuns din Guatemala în El Salvador, a fost în Pakistan, Iran şi India şi a mers cu autostopul prin întreaga Europă. Recent, suedezul a calculat câte maşini a folosit în cei 10 ani de preumblări.

  • james robertson

    Povestea lui a înduioşat SUA! James Robertson e un bărbat condamnat să meargă zilnic 34 de kilometri pe jos până la serviciu. De zece ani, când i s-a stricat maşina, a mers 48.000 kilometri cu piciorul.