Medicul Radu Zamfir, rănit în Apuseni, va fi naş la nunta fiicei unui moţ salvator

medic-13463215.jpg

zamfir, medic, mot, accident, nunta, nas
Dr. Zamfir și soția sa, Diana, o vor cununa pe fiica lui Gheorghe Trif

Un eveniment fericit va avea loc, în 12 septembrie, în familia unuia dintre moții salvatori din Munții Apuseni. Fiica lui Gheorghe Trif, Nicoleta (19 ani), se mărită, iar nași de cununie îi vor fi chiar medicul Radu Zamfir, rănit în accidentul aviatic și găsit în munți de moți, și soția sa, Diana, potrivit Mediafax.

Nunta va fi în comuna Horea din județul Alba. „Medicul Radu Zamfir şi soţia sa, Diana, vor fi naşi la nunta Nicoletei. Cununia civilă va avea loc la Primăria Horea, iar cea religioasă la Biserica «Sfinţii Mihail şi Gavril». 

zamfir-1451365.jpg

zamfir, medic, mot, accident, nunta, nas
Gheorghe Trif

Masa va fi la Căminul Cultural, unde aşteptăm peste 350 de persoane. I-am invitat şi pe cei trei medici care au supravieţuit accidentului aviatic (n.r. - Valentin Calu, Sorin Ianceu, Cătălin Pivniceru), pe copilotul Răzvan Petrescu, dar şi pe Gheorghe Giurgiu şi pe Argentin Todea, cu care am urcat pe munte în căutarea avionului”, a spus Trif. În accidentul aviatic din 20 ianuarie 2014 au murit pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion. 

Loading...

Citește și

  • Ancheta în cazul accidentului din Apuseni, în urma căruia Adrian Iovan şi Aura Ion şi-au pierdut viaţa, scoate la iveală nepotriviri în declaraţiile date iniţial de supravieţuitor.

  • La aproximativ o lună şi jumătate de la tragicul accident aviatic din Munţii Apuseni, în urma căruia şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, ROMATSA vrea să cheltuiască o sumă mare pentru realizarea unei platforme prin care se va face o simulare a comunicaţiilor între piloţi şi controlorii de trafic aerian, conform ziarulring.ro.

  • Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (CIAS) a prezentat luni, primele fragmente din raportul privind accidentul aviatic din Apuseni. Potrivit specialiștilor, documentul este aproape de finalizare și conține concluzia că avionul nu s-a prăbușit din cauza unor problem tehnice relatează corespondentul Mediafax

  • Compania care administrează traficul aerian în România, ROMATSA, e responsabilă pentru faptul că supravieţuitorii din avionul prăbuşit în Apuseni au aşteptat şapte ore pentru a fi salvaţi. Aceasta este concluzia raportului prezentat, ieri, de premierul Victor Ponta.

  • Pilotul Adrian Iovan şi o studentă rezidentă au decedat, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, luni după-amiaza, în Munţii Apuseni, pe raza judeţului Cluj. Se pare că trupul neinsufleţit al lui Adrian Iovan nu a putut fi scos dintre fiarele contorsionate ale aparatului de zbor. Pilotul a murit încarcerat în avion. Se pare că vremea nefavorabilă ar fi fost una dintre cauzele care au dus la producerea accidentului aviatic.