Medicul Radu Zamfir a nășit-o pe fiica unuia dintre moții salvatori

Ultima actualizare:
Tatăl miresei a fost cel care l-a rugat pe Radu Zamfir să fie naș
Tatăl miresei a fost cel care l-a rugat pe Radu Zamfir să fie naș

Medicul Radu Zamfir, unul dintre doctorii răniţi în accidentul aviatic din Apuseni, din ianurie 2014, și soția sa au fost nașii de cununie ai fiicei unuia dintre moții salvatori, Gheorghe Trif, care a avut loc sâmbătă (12 septembrie).

Evenimentul a avut loc în comuna Horea. Nunta fiicei lui Gheorghe Trif, Nicoleta, în vârstă de 19 ani, s-a desfășurat după tradițiile zonei și a început după-amiaza, potrivit Mediafax. Mirele, un tânăr din comună, a venit cu alai să își ia mireasa de acasă, apoi toți nuntașii au mers la primărie pentru cununia civilă.

Cununia religioasă a fost oficiată la Biserica “Sfinţii Mihail şi Gavril” din Horea, comuna unde s-a prăbuşit avionul în care se afla echipajul medical. Nașii de cununie ai celor doi tineri au fost medicul Radu Zamfir și soția sa, Diana. La nuntă au participat și doctorul Cătălin Pivniceru și copilotul Răzvan Petrescu, și ei răniți în accidentul aviatic din Apuseni, în urma căruia Adrian Iovan şi Aura Ion şi-au pierdut viaţa.

La petrecerea de nuntă au participat în jur de 350 de persoane și a avut loc la căminul cultural din Horea, meniul fiind unul tradițional zonei Munților Apuseni.

Gheorghe Trif i-a cerut medicului să fie naș


    Tatăl miresei a fost cel care l-a rugat pe Radu Zamfir să fie nașFoto: Arhiva Click!
Tatăl miresei a fost cel care l-a rugat pe Radu Zamfir să fie nașFoto: Arhiva Click!

La sfârșitul lunii august, tatăl miresei, Gheorghe Trif, l-a rugat pe Radu Zamfier să fie naș la nunta fiicei sale, deoarece de acesta îl leagă foarte multe amintiri din momentul accidentului aviatic.

”Cu domnul doctor Zamfir am vorbit atunci la telefon, înainte să pornim în căutarea lor, cu dânsul şi cu Aura Ion am coborât de pe munte ca să îi duc la ambulanţe”, a povestit Gheorghe Trif.

image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net