Medicul Mihai Lucan, acuzat că a pus intenționat în pericol viața unui pacient, din răzbunare

Ultima actualizare:

    Medicul Mihai Lucan, acuzat de tentativă de omor
Medicul Mihai Lucan, acuzat de tentativă de omor

Noi acuzații halucinante la adresa medicului Mihai Lucan! Se pare că acesta ar fi pus intenționat viața în pericol a unui pacient, pentru a sabota operația de transplant renal a unui alt doctor. A cerut să asiste personal la intervenția chirurgicală pentru a-și duce la îndeplinire planul diabolic.

Acuzațiile par ca un scenariu rupt dintr-un film de groază. Cel care și-a găsit curajul de a vorbi despre acest incident este chiar medicul pe care Lucan a încercat să-l saboteze, doctorul Mihai Suciu, după cum informează Știrile Pro Tv.

Totul s-a petrecut pe 15 martie 2017, când Ilie Tudor ajungea pe masa de operație pentru un transplant de rinichi care trebuia să îi salveze viața. În timpul operației însă, s-a întâmplat ceva de neimaginat. Procurorii au declarat că medicul Lucan, care a cerut să asiste personal la operație, a secționat intenționat artera renală, pentru a-l compromite pe Mihai Suciu, care coordona întreaga intervenție chirurgicală.

„Am început să îmi pun întrebări. Au fost puţine transplanturi şi taman la mine a fost. Eu am sângerat în timpul operaţiei şi am vrut să ştiu mai multe. Familia mea a fost şocată. Eu, ca om terminal cu multe suferinţe, sunt mai antrenat: ori că fusese neglijență, ori că fusese criminală, dar totuşi, cum se poate ajunge aici?”, se întreabă Ilie Tudor, fostul pacient al lui Lucan.

„Pentru a-l pune într-o situație dificilă pe medicul Suciu, cu care se afla într-o stare de vădită adversitate, pretextând că dorește să participe, în mod direct, la operațiunea ce presupunea pregătirea grefei renale, în pofida faptului că de o mare perioadă de timp nu mai făcuse acest lucru, Mihai Lucan a manipulat de o așa manieră instrumentarul chirurgical, practicând o incizie asupra sinusului arterei renale, într-o zonă care nu era vizibilă, după care l-a pus la dispoziția membrilor echipei de chirurgi condusă de către Suciu, părăsind la scurt timp sediul”, se menționează în rechizitoriu.

Medicii și asistentele care au asistat la operație au declarat că nu se putea întâmpla altfel, atât timp cât rinichiul fusese verificat și testat chiar de Lucan. „Ceva s-a întâmplat acolo. Se investighează. Au văzut toţi cei care erau acolo. Mi-a fost frică. Mi-e frică mai mult pentru familie, că ei se sperie mai tare", a mărturisit Mihai Suciu.

Mihai Lucan acționa ca un dictator sau, mai bine zis, în stil mafiot. Conform declarațiilor medicilor de la institutul urologic, Lucan influența oameni din mai multe domenii și devenise suspicios cu cei care nu-i aprobau fiecare mișcare: „M-au percheziţionat când am intrat în birou, m-a întrebat cui am spus lucrurile alea, cu cine am stat de vorbă. Și mi-a zis că ar avea înregistrarea cu mine, pe care o va trunchia, astfel încât să rezulte nu ştiu ce", spune Mihai Suciu.

"Recurgea la ameninţări şi la agresiuni fizice. Toți angajaţii, inclusiv eu, am primit la un moment dat câte o lovitură din partea profesorului, încercând să ne intimideze. Tot el spunea că aici există un singur comandant, restul sunt soldați”, mai declară Dr. Silviu Moga Manager, Institutul de Urologie şi Transplant Renal Cluj.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net