«Medicul m-a tratat de infarct, dar eram sănătos!»

Citeste tot despre: 

„Zi mersi că n-ai murit!", asta i-a spus medicul cardiolog unui pacient căruia i-a prescris un pumn de medicamente degeaba. Bărbatul, care este sănătos tun, vrea să îl dea acum în judecată pe cel care l-a tratat pentru o afecţiune inexistentă.

Adrian Bughea (44 de ani) a ajuns la Spitalul Judeţean din Slatina, pe 4 iulie, pentru că nu se simţea bine. Medicul cardiolog Mircea Andriţoiu l-a suspectat de infarct şi i-a făcut urgent o electrocardiogramă.

Până aici nimic anormal, doar că electrozii au fost puşi invers, iar rezultatul analizei a ieşit total greşit.

În timpul electrocardiogramei, medicul a inversat nişte electrozi, iar rezultatul analizei a fost eronat


„Mi-a spus că am suferit un infarct, că sunt într-o stare foarte gravă şi că trebuie să mă interneze imediat. M-au dus imediat în salon, iar timp de trei zile am făcut injecţii în burtă şi am luat pastile cu pumnul. Trei zile mai târziu, am făcut o altă electrocardiogramă şi...supriză! Rezultatul arăta că sunt sănătos tun. Am mai repetat încă o dată operaţiunea, iar toate analizele au ieşit bune. Atunci medicul mi-a spus că au fost puşi electrozii invers şi că asta este situaţia, să zic mersi că nu am murit", a povestit Adrian Bughea.

El este hotărât să îl dea în judecată pe medicul Mircea Andriţoiu. „Nu vreau să mai păţească şi altcineva acelaşi lucru ca şi mine. Deocamdată tratamentul pe care l-am luat nu m-a afectat, dar dacă îmi făcea rău, ce făceam? ", a spus, revoltat, Bughea.

Conducerea spitalului a demarat o anchetă şi l-a suspendat din activitate pe cardiologul acuzat de neglijenţă în serviciu.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1