Medicii din Istanbul, consultaţii gratuite pentru pacienţii cu cancer osos

coloana.jpg

sistem osos consultatii medici turci
Persoanele cu afecţiuni osoase beneficiază de consultaţii gratuite
foto: Click!

Pacientii cu metastaze osoase au şansa unei a doua opinii medicale gratuite oferite de un specialist din Istanbul. Acesta vine la Bucureşti, sâmbătă ( 26 martie) cu o viziune nouă asupra diagnosticului sau schemei de tratament ale pacientului, dar şi cu metode revoluţionare de tratare a bolii.

Consultaţiile sunt oferite de dr. Sinan Erdogan, specialist în ortopedie şi traumatologie din Istanbul, Turcia. Întălnirile cu medicul se fac doar pe bază de programare, la adresa de e-mail office@liv-romania.ro. Printre ultimele metode aplicate de către medic în cadrul spitalului în care activează, se numără vertebroplastia (n.r. procedeu care măreşte rezistenţa unei vertebre slăbite sau fisurate prin injectarea cimentului osos).

medic_turc.jpg

medic turc instanbul consultatii gratuite bucuresti
Medicul Sinan Erdogan tratează pacienţii cu metode revoluţionare
foto: arhiva personală

În urma acestei proceduri, medicii au constatat că substanţa injectată are efect antitumoral, de aceea cazurile de recidivă a tumorii sunt scăzute. Vertebroplastia este cel mai eficient tratament pentru mielomul multiplu, limfom sau a metastazelor cu implicare vertebrală. O altă metodă revoluţionară de tratare a bolii este rezecţia de coloană vertebrală. Procedeul joacă un rol foarte important în tratamentul deformării coloanei vertebrale severe. 
Cancerul osos este din ce în ce mai întâlnit la persoanele tinere, în special la bărbaţi. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1