Medicii din Istanbul, consultaţii gratuite pentru pacienţii cu cancer

femeie_sani.jpg

cancer san femei programari medic turc spital istanbul
Femeile cu probleme la sâni se pot programa gratuit pentru a doua opinie medicală
foto: Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Pacientele cu cancer ovarian, de sân şi alte afecţiuni ginecologice au şansa să primească consultaţii gratuite în tratarea problemelor de sănătate de la specialişti turci. Un renumit specialist ginecolog vine sâmbătă (19 Martie) la Bucureşti pentru a studia dosarele medicale ale româncelor în suferinţă.

Sprecialistul oferă pacienţilor a doua opinie medicală, dar şi noutăţi în diagnosticarea şi tratarea cancerului la femei ce poate fi depistat înainte de a debuta 
necruţătoarea maladie. Cu ajutorul unui aparat performant, specialiştii pot anticipa cancerul de col uterin cu aproximativ doi ani înainte de a-l depista, iar testele BRCA sunt responsabile cu depistarea precoce a cancerului la sân. O altă noutate constă în tratamentul local prin chimioterapie. 

cem_iyibozkurt.jpg

medici turci Dr. Doc. Cem İyibozkurt specialist ginecologie
Dr. Doc. Cem İyibozkurt oferă consultaţii gratuite la Bucureşti
foto: arhiva personală

Dacă în prezent se aplică citostatice care circulă prin tot corpul,  prof. dr. Doc. Cem İyibozkurt foloseşte o metodă nouă de tratament care ajunge direct la celulele canceroase. Este vorba despre chimioterapia hipertermică intraperitoneală. Întâlnirea cu medicul se face doar pe bază de programare.
Serviciul de a doua opinie medicală se face în mod gratuit, pe baza dosarului medical al fiecărui pacient. Cei interesaţi se pot programa la office@liv-romania.ro.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Factorii genetici, fumatul, alcoolul, conservanţii alimentari, radiaţiile şi expunerea îndelungată la soare sunt câţiva dintre factorii implicaţi în apariţia celor mai multe tipuri de cancer.

  • cancer leac tratament

    Oamenii de știință au confirmat astăzi, 15 februarie, că se află în pragul unei descoperiri revoluționare în domeniul medical. Aceștia au descoperit un tratament care ar putea stopa formarea cancerului. A fost numit “medicamentul viu” și acționează precum un vaccin care oprește cancerul să recidiveze.

  • monaliza zegheru

    Monaliza Zegheru (26 de ani), o tânără profesoară de canto a Centrului Cultural Mioveni, a murit luni dimineață, la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Monaliza a fost răpusă de o banală răceal. Fata anunța de Crăciun, pe Facebook, faptul că se bucură că s-a vindecat de cancer, la capătul unei lupte teribile de câteva luni cu această boală necruțătoare.

  • Regele Mihai (94 de ani) este foarte bolnav, Majestatea Sa fiind operat, de curând, de o formă gravă de cancer. Veştile vin din Elveţia, unde miercuri (2 martie) s-a întrunit Consiliul Regal. Din cauza bolii, care necesită un tratament solicitant, Regele a anunţat că se retrage din viaţa publică.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5