Medicii de la Maternitatea Giulești fac cursuri online cu părinții

Ultima actualizare:

    Părinții pot învăța de la specialiști cum să aibă grijă de bebelușul lor
Părinții pot învăța de la specialiști cum să aibă grijă de bebelușul lor

Cursurile pentru părinți continuă, dar într-o altă formă. Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) anunță că medicii de la Maternitatea Giulești au reluat „Școala Părinților”. Cursul gratuit de puericultură este făcut online.

Cursul are în total șase module, transmise live pe parcursul a trei zile diferite, și va fi susținut de specialiști recunoscuți, care activează în secţiile de Neonatologie şi Obstetrică ale Maternității Giulești, aflată în administrarea Primăriei Capitalei prin ASSMB.

Prima întâlnire virtuală a cadrelor medicale cu actualii și viitorii părinți  avut loc ieri, 30 martie, la ora 16.00, și a fost transmisă live online pe pagina oficială de Facebook a ASSMB (www.facebook.com/AdministratiaSpitalelor).

Dana Stan, asistent șef și moașă, a vorbit despre naștere și lăuzie, iar Alina Coman, consultant lactație, a dat explicații, evident, despre alăptare.

Alte cursuri pentru părinți încep mâine

Mâine, 1 aprilie, de a ora 16.00, va avea loc o nouă sesiune. De data aceasta, Andreea Tudorache, psiholog și psihoterapeut, va preda cursul despre Psihologie, în timp ce Nutriția va fi explicată de nutriționistul și dieteticianul Maria Spiridon.

Vineri, 3 aprilie, tot de la ora 16.00, puteți intra în direct cu kinetoterapeut-ul Cerasela Radu, care vă va învăța despre cu trebuie făcut masajul unui bebeluș. De asemenea, Daniela Chiriac, asistent Neonatologie, va vorbi  despre îngrijirea nou-născutului.

”Școala Părinților, cel mai interactiv și complet curs de puericultură, furnizează cele mai bune sfaturi despre naştere, lăuzie, alăptare, îngrijirea şi alimentaţia nou-născutului. Informațiile incluse în aceste cursuri sunt bazate pe Ghidul American de Pediatrie, pe protocoalele de urmărire a sarcinii şi a sugarului din România, și respectă normativele Organizației Mondiale a Sănătății”, au dat asigurări reprezentanții ASSMB.

În timpul sau la finalul cursului, specialiștii vor răspunde la întrebările pe care le aveți.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net