Medic de familie din Botoșani, găsit mort în cabinet. Era infectat cu SARS-CoV-2

Ultima actualizare:

    Medicul a fost găsit fără viață în propriul cabinet Sursă foto: Shutterstock
Medicul a fost găsit fără viață în propriul cabinet Sursă foto: Shutterstock

Medicul de familie Beatris Anca Irimia, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit fără viață în apartamentul său, în incinta căruia deținea și propriul cabinet. Rezultatele testului de depistare a noului virus gripal au indicat prezența virusului SARS-CoV-2 în organismul femeii.

Doctorița de familie ar fi fost găsită în stare de inconştienţă în cabinetul său, iar cadrele medicale au încercat să o resusciteze și i-au prelevat probe pentru testul SARS-CoV-2. Femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul. 

„Răspunsul testului PCR a venit marţi seară târziu, după ce a fost recoltat în timpul resuscitării. Testul SARS-CoV-2 a ieşit pozitiv”, a confirmat directorului Direcţiei de Sănătate Publică, Monica Adăscăliţei.

Direcţia de Sănătate Publică a demarat, miercuri, o anchetă pentru a stabili persoanele cu care medicul de familie a intrat în contact în ultima perioadă de timp. Urmeazză să fie stabilită cu exactitate cauza care a dus la decesul acesteia, relatează Monitorul de Botoșani. 

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net