Maxime chiar şi de 20 de grade, în următoarele zile. Vezi cum va fi vremea în weekend!

Ultima actualizare:

    Aleile parcurilor au fost ieri  pline de amatori de mişcare
Aleile parcurilor au fost ieri pline de amatori de mişcare

Zile calde în această săptămână. Meteorologii anunţă maxime care vor atinge, în unele zone ale ţării, chiar şi 20 de grade Celsius. În weekend, însă, vremea se va răci, astfel că vor fi temperaturi normale pentru luna februarie.

Marţi. Vreme frumoasă în aproape toată ţara, cu maxime între 7 grade, în estul Transilvaniei, şi 18 grade, în sudul Banatului şi în vestul Olteniei. Cerul va fi temporar noros şi va ploua slab pe arii restrânse în Transilvania şi, cu totul izolat, în restul zonelor. La munte, trecător, vor fi lapoviţe sau ninsori slabe.

În Bucureşti, termometrele vor arăta o maximă de 10 grade, cu soare şi câţiva nori.

Miercuri. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade, în Moldova, unde va fi ceaţă, şi 20 de grade, în dealurile Banatului şi ale Crişanei. În zonele joase din sud şi est, cerul va fi acoperit de nori şi va fi ceaţă, posibil, asociată cu burniţă. În Banat, la munte, dar şi pe litoral, se va simţi vântul.

În Bucureşti, maxima va fi de 11 - 12 grade şi va fi soare.

Joi. Temperaturile scad cu până la 7 grade în vestul, centrul şi nordul ţării, unde cerul va fi acoperit de nori. Aşadar, va ploua slab în Crişana, Maramureş şi pe arii restrânse în Banat, Transilvania şi Moldova. La munte, mai ales în nordul Carpaţilor Orientali, vor fi precipitaţii şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Maximele vor fi între 7 grade, în nordul extrem al ţării, şi 20 de grade, în Lunca Dunării.

În Bucureşti, vor fi maxime de 17 - 18 grade şi soare.

În weekend, se va răci treptat, iar temperaturile se vor apropia de cele normale pentru această perioadă, respectiv vor fi maxime între 3 şi 13 grade. Apar şi ploile. La început, în jumătatea de vest a ţării, după care se extind în toate zonele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net