Mătuşa tânărului mort din Dolj şochează: ''Cum era să le zică fetelor că are HIV?''

Ultima actualizare:

    Foto: Captură Kanal D
Foto: Captură Kanal D

Cazul băiatului mort din oraşul Segarcea a provocat o adevărată isterie. Daniel Secu (25 de ani) s-a stins din viaţă săptâmâna trecută, iar de atunci un întreg oraş este în stare de alertă, după ce s-a aflat că băiatul avea SIDA, şi ar fi întreţinut raporturi sexuale neprotejate cu mai multe tinere.

Familia a dezvăluit că Daniel Secu ar fi contactat virusul din copilărie, pe vremea când era în spitalul din localitate. Mătuşa tânărului decedat a spus că există mai mulţi copii care au fost infectaţi cu HIV şi trăiesc, dar acum totul a picat pe spatele nepotului ei.

''Dani, de la o vârstă foarte mică a fost bolnav, a fost internat la spitalul din Segarcea şi a contactat acest virus. De la trei anişori a fost bolnăvior. A fost internat, şi-a revenit, dar la cinci ani i s-a făcut iar rău şi atunci s-a depistat că el este infectat cu acest virus. De atunci i s+a făcut tratament, a fost înregistrat cu această boală. În spital au fost mai mulţi copii infestaţi cu copii. Copilul a fost pregătit de mic de psihologi, i s-a zis că trebuie să se protejeze. El mereu umbla cu prezervative în buzunar. Fetele care au umblat cu el ştiau că e bolnav, tot oraşul ştia. Cum putea să le zică că el are HIV? Pe noi ne consideră lumea vinovaţi că nu am spus că el este bolnav de HIV'', a spus mătuşa lui Daniel Secu, la emisiunea Wowbiz, de la Kanal D.

În urma lui Daniel au rămas multe întrebări fără răspuns
În urma lui Daniel au rămas multe întrebări fără răspuns
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net