Maşinile astea pot fi ale voastre! Participă și tu la Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Actorii Alin Brancu şi Livia Taloi din “Trăsniţii” le urează succes  cititorilor noştri
Actorii Alin Brancu şi Livia Taloi din “Trăsniţii” le urează succes cititorilor noştri

Dragii noştri, aşa cum v-am promis, cel mai iubit concurs din presă se întoarce cu mii de premii şi două maşini nou-nouţe, care abia aşteaptă să-şi găsească proprietarul. Vineri ai primul loz pe prima pagină a ziarului preferat, aşa că nu rata şansa să intri în marea familie a câştigătorilor Click!MANIA.

O Dacia Sandero Stepway şi un Peugeot 308 vor fi cu siguranţă cele mai râvnite lozuri de la Click!MANIA. Urmează nouă săptămâni de concurs, iar norocoşii se pot alege cu maşini, bani-cash, aspiratoare, combine frigorifice, vase de bucătărie şi multe alte surprize. 

Câştigi cu trei simboluri identice

Dacia Sandero Stepway are motor pe benzină, 90 de cai putere şi normă de poluare Euro 6. Autoturismul ajunge la 100 km/h în 11,10 secunde, viteza maximă este 168 km/h, iar consumul în localitate este de 5,68  l/100 km. Norocosul sau norocoasa va parca în garaj o maşină nou-nouţă, de culoare bleu, în valoare de peste 73.000 de lei (valoare ce include şi impozitul pe premiu). Peugeot-ul 308 oferit de Click! are motor Diesel, 120 cai putere şi normă de poluare Euro 6. Maşina ajunge la 100 km/h în 11,6 secunde, viteza maximă este 196 km/h, iar consumul în localitate este de 3,6  l/100 km. Valoarea autoturismului se ridică la aproape 94.000 de lei, valoare ce include şi impozitul pe premiu. Ce trebuie să faci pentru a câştiga una dintre maşini? Să cumperi Click!, să verifici lozul de pe prima pagină (vineri ai primul loz) şi dacă ai descoperit trei simboluri cu maşina, te aşteptăm la redacţie să-ţi înmânăm cheia. 

Fisa tehnica

Model: Dacia Sandero Stepway 

Combustibil: benzină fără plumb

Normă de poluare: Euro 6

Accelerare de la 0 la 100 km/h (sec): 11,10

Transmisie: 4x2

Cutie manuală: 5+1

Consum în ciclu urban: 5,8 km/h

Dotări: camera video pentru marche-arriere, cu afişaj pe ecranul Media Nav, pachet legislativ + covoraşe original

Preţ: 73.928 lei (valoare cu impozit)

Fisa tehnica

Model: Peugeot 308 

Combustibil: motorină

Normă de poluare: Euro 6

Accelerare de la 0 la 100 km/h (sec): 11,6

Viteza maximă: 196 (km/h)

demaraj 1.000 metri (sec): 32,8

Dotări: scaune încălzite faţă, computer de bord, portbagaj iluminat, priză 12 V, sistem recirculare aer, comenzi audio pe volan

Preţ: 93.664 lei (valoare cu impozit)

Click!MANIA ţi-a pregătit peste 5.200 de premii


    Oana Avram a câştigat  un telefon mobil  cu ziarul preferat
Oana Avram a câştigat un telefon mobil cu ziarul preferat

Cel mai iubit concurs din presă are pentru cititorii săi fideli peste 5.200 de premii. Norocoşii care descoperă trei simboluri identice se pot alege cu bani cash, telefoane, aspiratoare, combine frigorifice, cuptoare electrice, pilote, vase de bucătărie, portofele cu 100 de lei şi multe alte surprize. În plus, sunt puse în joc 2.430.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele ”Click!” şi ”Click! de DUMINICĂ”.

Abonează-te la ziarul Click pentru a primi ziarul în fiecare zi împreuna cu lozul de concurs. Click pentru pagina abonamente.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net