«Maşina de la Click! este cel mai frumos cadou din viaţa noastră»

7-actu-foto-1.jpg

Rareş Emil Şoancă a câştigat unul dintre cele mai râvnite premii de la Click!MANIA

Rareş Emil Şoancă (35 de ani), din Cluj, nu-şi mai încape în piele de bucurie. A câştigat o supermaşină la concursul nostru Click!MANIA.

„Am cumpărat ziarul Click! pentru părinţii mei, care îl citesc din scoarţă în scoarţă, încă de când a apărut. Am să vă povestesc o întâmplare amuzantă. Eram toţi trei acasă şi tata verifica dacă biletul mamei este câştigător la Loto, apoi am dezlipit împreună lozul de pe ziar. «Ai fost bună, Mona! Nu ai câştigat la Loto, dar o să avem o maşină nouă de la Click!MANIA». Mama nu l-a crezut, credea că glumeşte. Apoi au văzut că sunt trei simboluri de maşină. Suntem toţi foarte bucuroşi. Voi conduce eu maşina, până când soţia îşi va lua carnet, apoi va rămâne a ei. Personal nu am mai câştigat ceva în toată viaţa mea”, ne-a povestit clujeanul, care a venit la Bucureşti împreună cu mama sa, Monica.

7-actu-foto-2.jpg

Clujeanul a venit cu mama sa să-şi revendice premiul

L-am iscodit şi am aflat că este economist de profesie, dar de curând şi-a deschis propria afacere pe care şi-o doreşte de succes. Soţia sa este psiholog şi împreună au un băiat de 10 ani, pe care l-au sărbătorit în 3 martie. Familia Şoancă spune că maşina Dacia Duster Confort câştigată la Click!MANIA este cel mai frumos cadou din viaţa lor. ”Dimineaţă, la aeroport, am mai cumpărat un ziar Click!, în cazul în care mai câştigăm o dată, nu de alta, dar să nu facem două drumuri. Acum, plecăm acasă, spre Cluj, şi în felul acesta începem şi rodajul. Aţi făcut o familie fericită”, ne-a spus bărbatul, care a plecat la volanul maşinii câştigate. Nu rata şansa de a intra şi tu în familia câştigătorilor Click!MANIA. Mai avem mii de premii pentru tine, dar şi o supermaşină Dacia Sandero. Vă dorim mult succes!

Fişă tehnică

Dacia Duster Comfort 

  • Combustibil: motorină
  • Normă de poluare: Euro 6
  • Accelerare de la 0 la 100 km/h (sec): 12.4
  • Transmisie: 4X4
  • Cutie manuală: 6
  • Consum în ciclu urban: 4.8 km/h
  • Dotări: jante oţel, aer condiţionat, 2 prize 12 V, proiectoare ceaţă
  • Preţ: 124.286 lei (valoare cu impozit)
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1