Mașina cu vaccinuri, lovită de Jandarmerie. Accidentul a avut loc în convoiul de transport

autoutilitara-care-transporta-vaccinuri-anti-covid-spre-iasi-implicata-intr-o-tamponare-cu-o-masina-a-jandarmeriei.jpg

Mașina Jandarmeriei a tamponat duba care transporta la Iași vaccinurile împotriva Covid-19
Mașina Jandarmeriei a tamponat duba care transporta la Iași vaccinurile împotriva Covid-19
Foto: botosaneanul.ro

O maşină care transporta vaccinuri anti Covid-19 a fost lovită de un autovehicul al Jandarmeriei, care făcea parte din convoi. Încărcătura nu a fost afectată, astfel că autoutilitara şi-a continuat drumul spre Iaşi, unde urmează să fie ditribuite către centrele de vaccinare.

Maşina implicată în accident mergea de la Bucureşti către Iaşi şi era însoţită de vehicule ale Poliţiei, Ministerului Apărării şi Jandarmeriei.

Potrivit martorilor, maşina Poliţiei, care era antemergător, a încercat să depăşească un autoturism condus de o femeie care s-ar fi speriat şi ar fi frânat brusc, maşina MApN a frânat, la fel şi autoutilitara care transporta vaccinuri, iar autospeciala Jandarmeriei a intrat în duba care transporta serurile.

Mașina cu vaccinuri, lovită de Jandarmerie. Accidentul a avut loc în convoiul de transport

Totul s-a petrecut luni pe DN 2 (E85), în comuna Poşta Câlnău din judeţul Buzău.

”În timpul unei misiuni de asigurare a protecţiei unui transport de vaccinuri pe ruta Bucureşti-Iaşi, în localitatea Poşta Călnău, autoutilitara încărcată cu doze vaccin a fost tamponată din spate de autoutilitara Jandarmeriei, pe fondul frânării bruste a unui alt autovehicul în faţa coloanei. Nu au fost persoane rănite”, a transmis Jandarmeria Buzău.

Vaccinurile anti Covid-19 nu au avut de suferit și au ajuns la Iași

În urma impactului maşina Jandarmeriei s-a ales cu bara de protecţie fisurată, iar duba care transporta vaccinuri cu o uşă îndoită.

Încărcătura nu a avut de suferit astfel că restul convoiului şi-a continuat drumul către Iaşi. Dozele urmează să fie redistribuite în regiune.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1