Maşina asta poate fi a ta!

06-constantin-savrdaru.jpg

Constantin Sărdaru a câştigat un Peugeot 308 la ediţia trecută a concursului

Am făcut mii de români fericiţi şi nu ne oprim aici. Click!MAGIC are pentru cititorii săi fideli peste 5.100 de premii, iar cel mai râvnit loz este cel care îţi aduce un autoturism Peugeot 308, în valoare de 76.870 de lei.

Cititorii Click! din toate colţurile ţării au şansa să plece acasă cu o maşină nou-nouţă. Autoturismul are motor Diesel, 120 cai putere şi normă de poluare Euro 6. Maşina ajunge la 100 km/h în 11,6 secunde, viteza maximă este 196 km/h, iar consumul în localitate este de 3,6  l/100 km. Din dotări enumerăm computerul de bord, luneta cu ştergător şi degivrare, portbagajul iluminat, priză de 12 V sau geamurile acţionate electric. Maşina are scaune faţă încălzite, aer condiţionat, şi comenzi audio pe volan. Norocosul sau norocoasa care o va lua acasă va conduce o adevărată bijuterie pe patru roţi. De ce ai nevoie ca să fie a ta? De un loz Click!MAGIC cu trei simboluri identice cu maşina. Aşa că nu rata nici un număr din ziarul tău preferat, verifică lozul de pe prima pagină şi poţi fi chiar tu norocosul care va veni la redacţie să-i înmânăm cheia de la Peugeot. Mult succes vă dorim!

Click! spune

Model: PEUGEOT 308, 5 uşi
Combustibil:
motorină
Normă de poluare: Euro 6
Dotări: scaune încălzite faţă, computer de bord, portbagaj iluminat, priză 12 V, sistem recirculare aer, comenzi audio pe volan;
Preţ: 76.870 lei.

loading...
Loading...