Maşina asta poate fi a ta!

Ultima actualizare:

    Constantin  Sărdaru  a câştigat un  Peugeot 308  la ediţia trecută  a concursului
Constantin Sărdaru a câştigat un Peugeot 308 la ediţia trecută a concursului

Am făcut mii de români fericiţi şi nu ne oprim aici. Click!MAGIC are pentru cititorii săi fideli peste 5.100 de premii, iar cel mai râvnit loz este cel care îţi aduce un autoturism Peugeot 308, în valoare de 76.870 de lei.

Cititorii Click! din toate colţurile ţării au şansa să plece acasă cu o maşină nou-nouţă. Autoturismul are motor Diesel, 120 cai putere şi normă de poluare Euro 6. Maşina ajunge la 100 km/h în 11,6 secunde, viteza maximă este 196 km/h, iar consumul în localitate este de 3,6  l/100 km. Din dotări enumerăm computerul de bord, luneta cu ştergător şi degivrare, portbagajul iluminat, priză de 12 V sau geamurile acţionate electric. Maşina are scaune faţă încălzite, aer condiţionat, şi comenzi audio pe volan. Norocosul sau norocoasa care o va lua acasă va conduce o adevărată bijuterie pe patru roţi. De ce ai nevoie ca să fie a ta? De un loz Click!MAGIC cu trei simboluri identice cu maşina. Aşa că nu rata nici un număr din ziarul tău preferat, verifică lozul de pe prima pagină şi poţi fi chiar tu norocosul care va veni la redacţie să-i înmânăm cheia de la Peugeot. Mult succes vă dorim!

Click! spune

Model: PEUGEOT 308, 5 uşiCombustibil:motorinăNormă de poluare: Euro 6Dotări: scaune încălzite faţă, computer de bord, portbagaj iluminat, priză 12 V, sistem recirculare aer, comenzi audio pe volan;Preţ: 76.870 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net