Mărturiile unui fost deţinut: «Becali a albit foarte repede. Noaptea, cred că nu doarme»

Ultima actualizare:

"Gigi Becali era un om foarte popular. A doua zi a făcut o donaţie de 200 de mingi, pentru că a văzut că ne jucam cu o minge foarte jerpelită. Ne-a mai dat nişte echipamente... tricouri, treninguri, multe, foarte multe. A ajutat foarte mulţi deţinuţi. Apa de la Penitenciarul Jilava era plină de mormoloci. După ce a venit Gigi Becali, apa a început să curgă ca la robinet, curată ca lacrima. Am aflat că a alocat el undeva la 2-3 sute de mii de euro. Nu a făcut numai pentru el la secţie. Recipientele în care se dădea mâncare erau vechi unele de 20 de ani. Imediat s-au adus unele de inox, pornit de la el. A contribuit la o capelă care era pe o anumită secţie. A contribuit pentru refacerea bisericii. La ieşirea din penitenciar scria că Gigi Becali alocă nu ştiu câte porţii de fasole şi de cârnaţi deţinuţilor. A ajutat cel puţin 50 de oameni cu bani. Mie mi-a dat vreo 400 de euro pentru că a văzut că sunt un băiat cuminte", a spus colegul lui Becali, la România TV.

"Gigi Becali nu mânca niciodată mâncarea ce ni se dădea în închisoare, ba chiar se mira ce mâncare ne dă. Problema cea mai mare era personalul penitenciarului. Ieşea la vizită cu brigada de mascaţi după el... patru, cinci, şapte. Îl păzeau de deţinuţi să nu dea noroc cu el, să nu-l bage în seamă. El nu ieşea în curte pe unde trebuia să iasă un deţinut. L-am invitat la tenis de picior şi s-a supărat foarte rău că nu l-au lăsat. El voia să fie popular, să fie la comun. La câte a făcut acolo într-un timp foarte scurt, conducerea putea să treacă cu vedere aia cu cartela. La curtea de aer eram 500 de deţinuţi. Ne băgau forţat pe secţie ca să nu ne vadă. Eram încuiaţi când trecea el. Era supărat că nu poate să vorbească cu noi. El avea o curte foarte mică, cu gard de tablă", a mai spus deţinutul.

"Când îl ducea la instanţă, îl ducea cu un microbuz... inuman. El mereu era special. Pe el nu-l băga cu noi. Era abătut, necăjit. A albit foarte repede, avea cearcăne. Noaptea cred că nu doarme", a încheiat fostul deţinut.

Gigi Becali a fost mutat săptămâna trecută la Penitenciarul Poarta Albă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net