Mărturiile terifiante ale fiicei abuzate a lui Bogdan Drăghici. O mințea că el va muri dacă nu îl lasă să o atingă

Ultima actualizare:

    Ce a povestit fetița abuzată de Bogdan Drăghici la audieri Foto: Facebook
Ce a povestit fetița abuzată de Bogdan Drăghici la audieri Foto: Facebook

Bogdan Drăghici, președintele Asociației T.A.T.A., este acuzat că, în urmă cu câțiva ani, și-a violat fiica vitregă în vârstă de 10 ani. După ce Drăghici a fost reținut de procurori, a fost audiată și victima acestuia, fetița care a povestit cu lux de amănunte cum a reușit tatăl ei vitreg să „scape” cu abuzurile, fără ca ea să spună nimic despre aceste lucruri ani la rând.

Mărturiile fetei sunt cutremurătoare, povestind că cel ce trebuia să o protejeze și să aibă grijă de ea a convins-o în cele din urmă că acel tip de „relație” între ei doi este normal. Mai mult decât atât, potrivit Libertatea, Drăghici i-a spus fiicei lui vitrege că el va muri dacă nu îl lasă să o atingă în acel mod. 

Bogdan Drăghici, bărbatul cunoscut drept un apărător al taților, dar și al copiilor, a fost arestat pentru 30 de zile după acuzațiile de abuz emoțional, sexual și violuri repetate asupra uneia dintre fiicele sale vitrege. Acestea reușea să își manipuleze fiicele astfel încât abuzurile pe care le făcea să rămână „secretul lor”. 

Drăghici avea două fete vitrege din mariajul cu fosta lui parteneră, Helen, și o fiică proprie, dintr-o relație anterioară, pentru care s-a luptat în instanță să obțină custodia. El a fost cel care a insistat să se ocupe  de creșterea și educația celor trei fiice, făcându-le program, ducându-le la școală și petrecând mult timp alături de acestea. Cel ce lăsa impresia unui tată grijuliu și dedicat însă, s-a dovedid ca având gânduri ascunse și perverse cu micuțele, în special cu una dintre ele. 

Potrivit mărturiilor copilei abuzate, așa a și început totul, în momentul în care acesta se oferea să se ocupe de baia fetițelor și de culcatul acestora. Au fost cel puțin doi ani de abuzuri sexuale repetate, începute în seara în care părintele, terminând de citit povestea, s-a strecurat în pat lângă fiica de 10 ani și a început să o atingă „într-un mod ciudat”, după care copila a văzut pătura cum se mișcă și patul a rămas ud. 

Bogdan Drăghici poza în „părintele perfect”
Bogdan Drăghici poza în „părintele perfect”

Micuța a plâns în hohote atunci când a povestit întâmplările

Persoanele care au vizionat înregistrarea depoziției copilei despre tratamentul la care a fost supusă au povestit că fata era absolut traumatizată amintindu-și și retrăind momentele absolut îngrozitoare prin care trecuse. Potrivit acestora, ea a plâns în hohote în anumite momente, a oftat, a pierdut adesea șirul evenimentelor, mai ales când a fost nevoită să povestească unele dintre cele mai traumatizante momente, dar a părut cuprinsă și de un puternic sentiment de vinovăție.

Drăghici ar fi mințit-o că el moare dacă nu îl lasă să o atingă 

Surse judiciare au precizat, pentru sursa anterior menționată, că aceasta este starea pe care tatăl său vitreg i-a indus-o vreme de atâția ani. Drăghici a manipulat-o permanent, cu teme pornind de la grija părintească, prin care justifica nevoia de „a-i cunoaște corpul centimetru cu centimetru”, până la a o convinge că ea era sursa lui de energie, că nu știe ce s-ar face fără ea, că s-ar putea îmbolnăvi, ba chiar ar putea să moară.    

În timpul unei delegații în care le-a luat pe fete cu el, fetița a fost dezbrăcată complet, pipăită pe tot corpul, timp în care tatăl îi spunea că așa este normal, că e tatăl ei și tatăl trebuie să cunoască fiecare părticică din corpul ei. Ulterior, lipită de un perete și paralizată de groază, copila a fost obligată să atingă organul sexual al tatălui. Cele mai grave lucruri povestite de fată au avut loc, se pare, în perioada în care mama ei a fost plecată în Germania vreme de cel puțin o lună. 

Mama fetei, Helen, a bănuit la un moment dat că soțul ei are un comportament cel puțin ciudat și a întrebat-o pe fetiță în repetate rânduri care este relația dintre ea și tatăl ei vitreg, până când micuța i-a recunoscut mamei ei abuzurile prin care a trecut. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net