Mărturiile celor împuşcaţi de poliţistul criminal: «Ne-a vorbit calm, a scos pistolul şi ne-a spus: Vă arăt eu vouă!»

Ultima actualizare:

    Trei răniţi au fost duşi la Spitalul Floreasca, cu plăgi împuşcate în  abdomen sau torace,  iar alţi trei la Spitalul  Elias, fiind împuşcaţi  în picioare
Trei răniţi au fost duşi la Spitalul Floreasca, cu plăgi împuşcate în abdomen sau torace, iar alţi trei la Spitalul Elias, fiind împuşcaţi în picioare

Martorii tragediei de la coaforul Perla din Bucureşti le-au povestit procurorilor exact cum au decurs evenimentele de luni, 5 martie.

„Inculpatul vorbea pe un ton, calm, şi-a abordat soţia in ajutorul căreia a sărit casiera, nu a existat nici un fel de îmbrânceală, sau îmbulzeală. Acesta s-a îndreptat doi paşi, a scos de la spate pistolul şi a formulat ceva de genul: «Lasă că vă arăt eu vouă!». A începând să execute focuri de armă asupra casierei", se arată în motivarea de arestare preventivă dată de instanţă.

În urma unei percheziţii la domiciliul lui Vlădan, anchetatorii au găsit într-o cutie metalică un  încărcător pistol cu 10 cartuşe, cu glonţul teşit la vârf, o cutie de carton ce conţinea 50 de cartuşe şi 4 baionete cu teacă, de tip militar, scrie Adevărul.

Procesul-verbal  întocmit la locul tragediei arată  că  organele  de  poliţie au fost sesizate  prin  Serviciul  de  Urgenţă 112 cu  privire  la  faptul  că,  în  incinta  salonului  de  coafură un  bărbat  a  împuşcat  mai  multe  persoane, după  care  s-a  refugiat  în  clădirea de vizavi.

Ajunşi în interiorul imobilului indicat, în camera agentului de pază, lucrătorii de poliţie l-au identificat pe inculpat în imediata sa apropiere, unde au observat şi arma crimei.

Citeşte şi:

Şoc şi groază! Criminalul de la coafor spune că arma s-a descărcat accidental

Corespondentul Click!, înjurat şi ameninţat de prietenii "criminalului de la Perla": «Pleacă, fă, f***-ţi morţii mă-tii»

Soţia criminalului Vlădan, omorâtă cu sânge rece în coafor, va fi înmormântată astăzi

Secretele coafezei ucise, vândute pe 1.000 de lei - VIDEO

A comis masacrul în doar 3 minute şi 27 de secunde

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net