Mărturia unei foste eleve despre profesorul de karate pedofil: «A venit lângă mine cu penisul în erecţie»

Ultima actualizare:

    Profesorul îşi abuza elevele chiar în sala de antrenament
Profesorul îşi abuza elevele chiar în sala de antrenament

După ce cazul profesorului de karate ce-şi abuza elevele a ajuns în atenţia poliţiei, mai multe fete au depus mărturii în acest dosar.

Printre ele se află şi o tânără, acum în vârstă de 23 de ani, ce i-a fost elevă profului pedofil acum mai bine de 10 ani.

Fosta elevă spune că a urmat cursurile aceluiaşi profesor şi că nu a avut niciodată curaj să povestească ce i s-a întâmplat.

Sensei Dan Parvan, cu două căsnicii la activ şi o fată de 30 de ani, a fost reţinut pentru viol şi corupţie sexuală. Anchetatorii se aşteaptă ca în zilele următoare să mai apară şi alte plângeri.

«Atunci când aveam vreo 12-13 ani, eram şi eu în clubul acestuia de karate. Aveam o mare admiraţie pentru acesta. Dar, din păcate, într-o vară, cum clubul era cel de la Ştrandul Videocolor, aveam voie toţi copiii înainte de antrenamente sau după, să ne scăldăm în bazin.

După scăldare, m-am dus la duşul dinăuntru şi... norocul meu a fost că nu mi-am dat dresul de baie jos. Dupa destul de scurt timp, a intrat "Domnul" Dan, dezbrăcat complet, cu ..... în erecţie. M-am blocat! Exact ca atunci când vine o maşina să te calce (in loc să fugi, încremeneşti

Nu cred ca totul a durat mai mult de 1 minut, dar mie mi s-a părut o jumătate de oră! Când m-a întors aşa cu faţa, şi cu capul in jos... ştiu că am stat câteva secunde (10-20) şi am realizat în sfârşit ce se întâmplă. Am 23 de ani acum, şi încă tremur când povestesc. Ţin să precizez că ştiu cel puţin încă 3 fete care în perioada aceea pot susţine că au fost abuzate în vreun fel de acest individ», le-a declarat tânăra oamenilor legii, potrivit PRO TV.

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net