Mărturia uluitoare a agresorului salvamontistei din Straja

interlopul-constantin.jpg

Constantin Sorin Palesică a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
foto: captură video Digi 24

Bărbatul care a luat la pumni o tânără salvamontistă de 21 de ani a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. Este recidivist şi acesta este unul dintre motivele pentru care judecătorii au acceptat cererea procurorilor de a-l aresta pe agresor. Înainte de a fi arestat, el a recunoscut că-i pare rău că a fost violent cu tânăra.

Constantin Sorin Palesică, agresorul tinerei salvamontiste din Straja, îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii, în urma hotărârii luată de magistrații Judecătoriei Petroșani. Procurorii l-au acuzat de comiterea infracțiunilor de lovire și alte violențe. Înainte de a afla verdictul, acesta a declarat că îi pare rău de cele întâmplate în bar, şi a dat vina pe faptul că era beat.

„N-am intrat cu scopul de a bate pe cineva, nu am intrat cu scopul de a lovi fata aia. Se vede foarte clar. Ne ştim şi n-am avut nimic personal cu niciun personaj din barul acela. Îmi pare foarte rău. Pur şi simplu, a venit (n.r. Miruna Inel), m-a agresat, mi-a spus că e închis, să ies afară, ea nu lucrează acolo, n-am înţeles nici eu exact. Eram şi foarte beat, şi ea era,” a mărturisit Constantin Palesică, conform Digi24.

Miruna Inel, salvamontista de 21 de ani, a fost bătută, în noaptea de vineri spre sâmbătă (6 februarie), într-un bar din stațiunea montană Straja de un bărbat de 33 de ani, în timp ce se afla la o petrecere. Imaginile suprinse pe camerele de supraveghere arată faptul că nimeni nu a îndrăznit să sară în ajutorul fetei. Aceasta a primit mai multe lovituri în piept și în față, din cauza cărora a leșinat, fiind apoi scoasă pe brațe din local. La scurt timp după aceea, un alt angajat al barului și un DJ au fost și ei agresați fizic de către Sorin Palesică. Abia după sosirea jandarmilor acesta a fost imobilizat. Tânăra a fost transportată la spital, în stare de inconștiență, de un echipaj SMURD, iar duminică (7 februarie) a revenit acasă.

loading...
Loading...

Citește și

  • palesica salvamont straja batuta jandarmi recidivist

    Bătăușul care a snopit-o în bătaie pe tânăra salvamont într-un local din stațiunea montană Straja a fost arestat și urmează să fie anchetat penal pentru infracțiuni de violență, informează Adevărul.ro.

  • femeie batuta interlop sorin palesica

    O salvamontistă din Lupeni a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost snopită în bătaie de un interlop. A fost bătută până la leșin, sub privirile clienților unui local din Stațiunea Straja. De teama agresorului, nimeni nu a sărit în apărarea tinerei. După ce a terminat cu femeia, interlopul a bătut un bărbat. Incidentul a avut loc sâmbătă dimineața (6 februarie).

  • bataie liceu bucuresti, C.A. Rosetti, fete bataie liceu, eleva batuta liceu,

    Imagini scandaloase au ajuns pe rețeaua de socializare Facebook în cursul acestei zile. Într-un filmuleț trimis de o tânără mai multor redacții de știri se vede cum o elevă e agresată de alte trei-patru și bătută cu pumnii și cu picioarele chiar pe holurile unui liceu de renume din Capitală. În încercarea de a se elibera, tânăra cade pe scări. Nu știm ce răni a suferit, însă conducerea liceului a intrat azi într-o ședință pentru a afla care a fost motivul altercației.

  • Au ajuns ''vedete'' pe internet fără voia lor. Două fete, ambele minore, au fost filmate în timp ce se băteau pe uliţa unui sat. Nu se cunoaşte motivul pentru care cele două tinere s-au luat la harţă, însă nu au avut nicio reţinere în a oferi un adevărat show, fix în mijlocul drumului.