Mărturia şocantă a uneia dintre victimele tragediei de la Perla: «Am auzit focuri de armă şi în câteva secunde am căzut toate pe jos»

Ultima actualizare:

    Georgeta Roşu (Foto: captură video Pro TV)
Georgeta Roşu (Foto: captură video Pro TV)

Una dintre victimele atacului de la coaforul Perla, Georgeta Roşu, a povestit clipele de groază prin care a trecut atunci când Gheorghe Vlădan a început să tragă în soţia sa, cu care se afla în divorţ, şi în colegele ei de muncă.

Georgeta Roşu era coafeză la Perla. Ea a fost împuşcată în ambele picioare. „Nu am nevoie de operaţie. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat numai cu atât. Acum trebuie doar să mă refac. Nu e uşor de uitat ce s-a întâmplat. Cred că m-a marcat pe toată viaţa. Îmi vin în minte colegele mele, plâng foarte des”, a mărturisit Georgeta Roşu.

Femeia şi-a amintit ziua tragediei. Soţia atacatorului şi casiera coaforului au fost ucise, iar alte 5 angajate şi o clientă au fost rănite.

„Mai întâi a venit la prânz, să vorbească cu soţia lui. El m-a rugat să o chem afară să vorbească cu ea. Eu i-am spus să iasă afară, să vorbească cu soţul ei. Au vorbit vreo 8-10 minute, în linişte, nu s-au certat. S-a întors după 3 ore şi i-a spus soţiei lui că are un cadou pentru ea. Ea s-a apropiat, iar el şi-a deschis haina şi i-a arătat arma. Atunci, ea i-a spus: «Ai venit cu pistolul ca să mă împuşti?». Ea l-a luat de braţ, ca să-l scoată din salon. A fost o mică discuţie între ei. A intervenit casiera, cea care a murit, şi i-a spus că problemele de familie trebuie să le rezolve acasă. Deodată am auzit focuri de arma şi în câteva secunde am căzut toate pe jos, împuşcate. Eram toate pe gresie, lângă noi era numai sânge şi gloanţe”, a povestit femeia.

Georgeta Roşu nu a văzut momentul în care s-a tras, deoarece atacatorul şi cele două victime care au murit, soţia sa şi casiera, erau în hol, după un paravan.

„Eu nu am văzut când a tras. A tras din hol, eu eram după un paravan. Am auzit colegele mele care spuneau că Mariana (casiera coaforului – n.r.) e moartă. Tot ele mi-au spus că Felicia (soţia atacatorului) a murit”, a spus Georgeta Roşu.

Femeia a mărturisit că a fost sunată de fiul asasinului şi al colegei ei de muncă, Bogdan Cristian Vlădan, în vârstă de 24 de ani. „Băiatul m-a sunat şi m-a întrebat cum mă simt. Mi-a spus că îi pare rău de ce mi s-a întâmplat. Eu i-am spus că îmi pare mai rău de ce i s-a întâmplat lui. A rămas singur”, a mai spus Georgeta Roşu.

Citeşte şi:

Uite cum arăta soţia ucigaşului de la Perla - FOTO

A făcut măcel chiar înainte de divorţ

Averea atacatorului de la Perla: trei maşini, două terenuri şi două apartamente

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net