Mărturia fetei atacate de o leoaică: «Am scăpat ca prin minune din ghearele leoaicei!»

Citeste tot despre: 

Clipe de coşmar pentru o adolescentă aflată în vizită la Zoo Rădăuţi. A fost atât de încântată să vadă leoaica şi puii, încât s-a apropiat să facă o fotografie. Fiara a sărit să o sfâşie pe tânără printre gratiile cuştii.

Sara Franciuc, 15 ani, este originară din California, SUA, şi se află în Suceava din luna ianuarie a acestui an, unde studiază la o şcoală privată. Aflată în vacanţă, fata a mers împreună cu un unchi, o mătuşă şi doi veri la Grădina Zoologică din Rădăuţi.

De când are pui, leoaica de la Zoo Rădăuţi a devenit mult mai agresivă

CLIIMA20130409_0169_1.jpg

Sara Franciuc se consideră o norocoasă. Nu a fost muşcată de leoaică, ci doar zgâriată cu labele, iar rănile produse sunt superficiale (FOTO: Sandrinio Neagu)

Ajunsă în dreptul cuştii în care se aflau leii, Sara a trecut de zona de protecţie şi s-a apropiat periculos de gratii pentru a face o poză cât mai bună cu leoaica şi puii ei.

Felina a reacţionat imediat. Dintr-un salt, a ajuns lângă Sara şi a prins-o cu labele de piciorul drept. Într-o încercare disperată, fata şi-a tras piciorul înainte ca leoaica să i-l sfâşie.

„Vizitatoarea s-a apropiat prea mult de cuşca leilor, într-o zonă în care în mod normal accesul nu este permis. Vina îi aparţine în exclusivitate", a spus Angela Olenici, responsabilul de la Zoo. Fata a fost transportată la Spitalul Municipal din Rădăuţi, iar medicii de aici au decis s-o trimită la Suceava, pentru investigaţii mai amănunţite.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1