Marius Tucă a demisionat de la Jurnalul Naţional

Ultima actualizare:

    Marius Tucă şi-a dat demisia, după 22 de ani, de la conducerea cotidianului „Jurnalul Naţional”foto: arhiva personală
Marius Tucă şi-a dat demisia, după 22 de ani, de la conducerea cotidianului „Jurnalul Naţional”foto: arhiva personală

Jurnalistul Marius Tucă şi-a anunţat demisia din fruntea cotidianului „Jurnalul Naţional”, în seara de miercuri, 25 februarie, potrivit www.hotnews.ro.

Plecarea lui Marius Tucă de la conducerea cotidianului vine la doar o lună de la admiterea de către instanţă a cererii de insolvenţă a companiei ce editează „Jurnalul Naţional”. Potrivit lui Dan Constantin, citat de hotnews.ro, Marius Tucă a făcut anunţul demisiei într-o şedinţă scurtă cu redacţia. Constantin, care este co-redactor şef al ziarului, nu a putut da detalii despre motivele plecării, dar a spus că treaba la ziar va merge mai departe, în condiţiile insolvenţei.

Contactat de mediafax.ro, Dan Constantin, redactor-şef al cotidianului Jurnalul Naţional, a confirmat că Marius Tucă şi-a anunţat intenţia de a demisiona, miercuri seară, în timpul unei şedinţe. Dan Constantin a precizat că nu a participat la acea şedinţă şi că nu ştie dacă, până în acest moment, acesta şi-a depus şi în mod oficial demisia. Totodată, Dan Constantin a spus că nu a fost luată nici o decizie până în acest moment privind persoana care ar urma să preia funcţia de director editorial în locul lui Marius Tucă. „Până în acest moment, nu există nici o decizie”, a spus Dan Constantin. El a mai spus că nu s-a văzut cu Marius Tucă şi că nu cunoaşte motivele pentru care acesta a decis să îşi anunţe demisia.

De asemenea, Dan Constantin a spus că Jurnalul Naţional va continua să apară la fel ca până în prezent. De apariţia Jurnalul Naţional se vor ocupa în continuare cei doi redactori-şefi ai ziarului, respectiv Marina Constantinoiu şi Dan Constantin. „Asta se întâmplă în fiecare zi”, a mai spus Dan Constantin.

Marius Tucă a lucrat la Jurnalul Naţional de la lansarea ziarului, în anul 1993.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net