Mario Iorgulescu rămâne în libertate! Judecătorii au anulat mandatul de arestare în lipsă

Ultima actualizare:

    Mario Iorgulescu a condus drogat și a ucis un tânăr de 24 de ani
Mario Iorgulescu a condus drogat și a ucis un tânăr de 24 de ani

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, cel care a provocat anul trecut un accident de mașină mortal și a ucis un tânăr de 24 de ani, rămâne în libertate. Asta au decis judecătorii Curții de Apel București care au admis contestația depusă de avocatul Cristian Ene. Acesta invocase erori de procedură. Cererea va fi retrimisă la Tribunal și se va rejudeca.

Cererea de arestare în lipsă a fost depusă în martie, însă avocatul Cristian Ene reșușete să-l facă pe Mario Iorgulescu scăpat. Deocamdată. „Astăzi s-a dispus, de către instanța Curții de Apel, anularea mandatului pentru ilegalitatea procedurii de la fond. Dosarul a fost trimis spre rejudecare la Tribunal, în mod legal. Urmează casarea cu trimitere spre rejudecare deoarece procedura de la fond a fost ilegală!”, a declarat Cristian Ene, pentru gsp.ro.

Mario Iorgulescu rămâne în libertate. El a condus beat și drogat și a ucis un om 

Mario Iorgulescu a provocat un teribil accident de mașină, la începutul lui septembrie anul trecut, in urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a găsit sfârșitul. Mario se întorcea, în noaptea de 8 septembrie, de la un chef, unde consumase droguri și alcool. Pe șoseaua Chitilei, el a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasesns și a izbit frontal un alt autoturism care circula regulamentar. Șoferul mașinii pe care a lovit-o, Dani Vicol, a murit pe loc. Mario Iorgulescu a fost transportat de urgență la spital și, ca printr-un miracol, a supraviețuit.

După ce starea de sănătate i-a permis să fie mutat, el este transportat într-o clinică din Italia, departe de scandalul monstru iscat în țară. În martie anul acesta, procurării cer arestarea sa în lipsă însă, din cazua unor erori de procedură invocate de avocat, mandatul de arestare este anulat. Mario Iorgulescu rămâne, deocamdată, în libertate. 

Cererea de arestare se va rejudeca la Tribunal. 

Citește și: 

Mario Iorgulescu, internat în spitalul bogătașilor. Așa arată clinica de lux din Milano, cu prețuri amețitoare

Cum a aflat fiica lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, despre moartea tatălui ei. «Acum plânge din orice»

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net