Marian Petrache, chemat la DNA pentru o posibilă fraudă la alegeri

Ultima actualizare:

    Marian Petrache este unul dintre cei mai influenți lideri ai PNL
Marian Petrache este unul dintre cei mai influenți lideri ai PNL

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Petrache este cercetat de procurori într-un dosar de fraudă electorală, scrie News.ro.

Dosarul lui Marian Petrache a fost trimis la sfarsitul lunii iunie la DNA, dupa ce cauza a fost declinata de anchetatorii din Ilfov, care au deschis ancheta la câteva zile după alegerile locale.

Dosarul a fost deschis după apariția unei înregistrări în care președintele PNL Ilfov ar fi vorbit de aducerea cu mașini a alegătorilor la secțiile de votare.

Presedintele PNL Ilfov, Marian Petrache, spunea, după înregistrarea aparută în presă, că nu a greșit cu nimic, ci era o "strategie de campanie". El anunța că va suporta consecintele dacă Parchetul îl va găsi vinovat. "Toate partidele sunt organizate pe asa-zisele registre electorale sau registre de votanti. Eu eram in campania electorala, ma intalnisem cu colegii mei si le spuneam strategia de campanie. Nu spune nimic acolo de incalcarea legii. Ba, la un moment dat, cineva vorbeste de bani, iar eu ii spun: aveti grija, mare grija, ca daca umblati cu bani, va ia politia", declara Petrache.

Tot vineri, PNL a anuntat ca Petrache va face parte din echipa de campanie pentru alegerile parlamentare, care va fi condusa de Vasile Blaga

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net