Marian Godină și-a tuns alpaca. ”Am realizat că este cât un cățel”

pablo-tuns.jpg

pablo tuns
Așa arată Pablo după ce a fost tuns
foto: arhivă personală

Se schimbă anotimpul, își schimbă și alpaca polițistului Godină lâna. Pablo, cea mai cunoscută alpaca din România, a fost tunsă, iar proprietarul animalului a recunoscut că nu i-a venit să creadă că acesta are, de fapt, dimensiunile unui cățel.

”Pentru că e în vacanță și vara e pe aproape, Pablito și-a pierdut astăzi lâna. Dacă până acum credeam că e puțin cam gras, acum am realizat că de fapt e cât un cățel. Ne va lua ceva timp să ne obișnuim cu noul Pablo”, a scris polițistul Marian Godină pe blogul personal.

Godină a făcut publice și câteva imagini cu noua înfățișare a animalului său de companie.

alpaca-godina-tuns.jpg

politistul godina si-a tuns alpaca
Polițistul Marian Godină și-a tuns puiul de alpaca
foto: arhivă personală

 

Marian Godină a devenit stăpânul unui pui de alpaca la începutul lunii martie. S-a întâmplat la insistențele Georgianei, soția polițistului, care s-a îndrăgostit de acest animal după ce a văzut mai multe imagini pe internet. Cei doi l-au numit pablo pe puiul de alpaca și au făcut totul ca micuțul să se simtă bine în noua lui casă.

Cât costă o alpaca

Alpaka sau pako este un animal erbivor orginar din Anzii Cordilieri. Animalul este înrudit cu cămila și a fost domesticit pentru lână. Pentru că are un caracter blând, este folosit și în anumite metode terapeutice de contact cu animale. La noi în țară, un astfel de animal se vinde la prețul de 800-1000 de euro. Alpaca este mai mică decât o lamă, cântărind între 55-65 de kg. Lâna de alpaca este foarte populară, fiind mai fină decât cașmirul și mai călduroasă decât luna. 

 

Citește și:

Ce avere deține polițistul Marian Godină

Gata cu haiducia! Poliţistul Godină s-a însurat

Loading...

Citește și

  • marian godina, politist, sala fitness, logodnica, nunta

    Pentru superstiţioşi, cifra 13 reprezintă un număr care aduce numai ghinion. Nu acelaşi lucru crede şi poliţistul Marian Godină (31 de ani) care şi-a deschis propria sală de fitness, chiar pe data de 13 noiembrie.

  • Cu toţii am avut parte de experienţe neplăcute cu poliţişti. Însă unii dintre ei sunt demni de tot respectul şi admiraţia noastră, aşa cum a demonstrat-o un poliţist din Braşov. Marian Godina a ajuns o adevărată senzaţie pe Internet după ce a publicat, pe un site de socializare, poveşti de pe teren.