Marian Godină, în izolare la domiciliu. Ce mesaj i-a transmis noul prefect al Capitalei

godina-berbeceanu.jpg

Marian Godină, alături de Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei
Foto: Arhivă personală

Marian Godină a anunțat joi seară, 29 octombrie, că a intrat în izolare timp de două săptămâni, după ce un coleg de-ai săi a fost depistat pozitiv cu cotronavirus.

Momentan, cunoscutul polițist se simte bine. Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, i-a transmis acestuia și un mesaj de încurajare. 

Marian Godină a povestit contextul prin care a ajuns în izolare: un coleg cu care făcuse o tură de 24 de ore a fost testat pozitiv, după ce și-a dat seama că a rămas fără gust.

„Colegul meu, cel cu care îmi petrecusem 24 de ore, a luat o gură din cafea, s-a uitat lung în cană, apoi a mai luat o gură. Nu simțea niciun gust. Nici miros nu avea. S-a testat sâmbătă, iar rezultatul testului a venit luni. Pozitiv.

Seara m-au sunat de la DSP și m-au anunțat că voi rămâne la domiciliu 14 zile din ziua contactului. Momentan sunt bine, nu am niciun simptom.

E amuzant, totuși, când mă sună Poliția să ies la poartă”, a scris Marian Godină pe Facebook. Traian Berbeceanu, prefect al Capitalei și prieten cu Godină, a lăsat un comentariu de încurajare la postarea acestuia: „Nu cred să se prindă de tine...”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1