Marian Godină, în izolare la domiciliu. Ce mesaj i-a transmis noul prefect al Capitalei

Ultima actualizare:

    Marian Godină, alături de Traian Berbeceanu, noul prefect al CapitaleiFoto: Arhivă personală
Marian Godină, alături de Traian Berbeceanu, noul prefect al CapitaleiFoto: Arhivă personală

Marian Godină a anunțat joi seară, 29 octombrie, că a intrat în izolare timp de două săptămâni, după ce un coleg de-ai săi a fost depistat pozitiv cu cotronavirus.

Momentan, cunoscutul polițist se simte bine. Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, i-a transmis acestuia și un mesaj de încurajare. 

Marian Godină a povestit contextul prin care a ajuns în izolare: un coleg cu care făcuse o tură de 24 de ore a fost testat pozitiv, după ce și-a dat seama că a rămas fără gust.

„Colegul meu, cel cu care îmi petrecusem 24 de ore, a luat o gură din cafea, s-a uitat lung în cană, apoi a mai luat o gură. Nu simțea niciun gust. Nici miros nu avea. S-a testat sâmbătă, iar rezultatul testului a venit luni. Pozitiv.

Seara m-au sunat de la DSP și m-au anunțat că voi rămâne la domiciliu 14 zile din ziua contactului. Momentan sunt bine, nu am niciun simptom.

E amuzant, totuși, când mă sună Poliția să ies la poartă”, a scris Marian Godină pe Facebook. Traian Berbeceanu, prefect al Capitalei și prieten cu Godină, a lăsat un comentariu de încurajare la postarea acestuia: „Nu cred să se prindă de tine...”.

image
image
image
image
image
image
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net