Marian Godină, despre cazul Onești: "Anul trecut am tras în poligon de 4 ori. Unii visează sniperi pe blocuri'

Ultima actualizare:

    Marian Godinăfoto: Facebook
Marian Godinăfoto: Facebook

Printre necunoscutele și întrebările dublei crime din Onești este și următoarea: "De ce nu au coborât în rapel, pe faţada blocului, luptătorii de la Serviciile de Acţiuni Speciale (SAS) sau de ce n-au folosit un lunetist?". Varianta a fost avansată și de psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, și de jurnaliștii Cristian Tudor Popescu și Lucian Mândruță. Polițistul brașovean Marian Godină are un răspuns pentru aceștia.

"Anul trecut, ca polițist la SAS, am tras în poligon de patru ori. De patru ori într-un an, ați citit bine. Și aș zice că au fost doar trei, dar pentru că nu-mi amintesc exact și nu vreau să mint, zic patru, deși înclin spre trei. Iar unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter...", a scris pe Facebook cunoscutul polițist Marian Godină.

Ce a scris Lucian Mândruță

Iată varianta avansată de Lucian Mândruță, pe rețelele sociale: „Care sunt regulile de intervenție la o răpire? Știm o versiune: aia din filme. Când răpitorul e împușcat de lunetiști chiar și fără să facă altceva decât să amenințe că omoară pe unul dintre ostaticii săi. Sigur, ideală e negocierea, mai ales dacă ai totuși speranța că finalul poate fi fără sânge. Și totuși, poliția l-a avut în cătarea armei cel puțin o dată: avem imagini cu el în balcon, gesticulând. Ar fi trebuit să tragă? Presupunerea mea e că regulile nu permit asta. Și cred că ar trebui schimbate”.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu

“Autorităţile îi au pe conştiinţă pe aceşti muncitori. Din ce am văzut şi am auzit în acest caz, sunt o gramadă de greşeli care au dus la această dublă crimă groaznică”, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu. “Când vezi că individul respectiv are un discurs psihotic, încerci să-l anihilezi. Se găsea acolo un trăgător profesionist”, a spus jurnalistul la Digi24.

Citește și:

Pshilogul, despre dubla crimă din Onești: „Nu stai cinci ore ca să auzi un monolog, Intri pe geam, spargi ușa”

Cine e Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești: «Cu armă de foc voi face și eu dreptate! Nu glumesc!»

4 întrebări despre crima dublă de la Oneşti. Cum a putut un om de 68 de ani să imobilizeze doi tineri?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net