Maria Grapini, ironizată de o agenție de turism după ce a inventat țara Letiția

maria-grapini-letitia.jpg

maria grapini a inventat tara letitia
Maria Grapini a scris Letiția în loc de Letonia într-o postare de pe Facebook
foto: Facebook

Maria Grapini a fost ironizată de o agenție de turism după cea mai recentă gafă comisă de europarlamentar pe pagina personală de Facebook. Grapini a inventat țara Letiția, iar Vola i-a făcut o prezentare fermecătoare și a găsit cele mai bune oferte de transport.

Maria Grapini a căzut victimă opțiunii de autocorect de pe telefonul mobil și a pus pe harta Europei o țară nou-nouță: Letiția. „Câţiva eurodeputaţi inimoşi din România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Letiţia, discută cum să salveze transportul internaţional pentru ţările din est”, a scris Maria Grapini pe pagina personală de Facebook.

captura_grapini.jpg

postarea mariei grapini de pe facebook
Așa arată postarea Mariei Grapini de pe Facebook
foto: captură Facebook

 

Eroarea europarlamentarului a fost taxată imediat pe rețelele sociale, iar Vola a dus ironia la un nivel superior, făcând o prezentare fermecătoare țării nou inventate, pe pagina de Facebook a agenției.

”Lucruri interesante despre Letiţia şi locuitorii săi:

1. Are tot ce doreşti să găseşti la o ţară de poveste: râuri, cascade, mii de lacuri, păduri întinse şi verzi şi multe plaje.

2. Oamenii îşi iubesc atât de mult capitala (Rigla), încât o numesc Parisul din Nord.

3. Are 4 parcuri naţionale, 42 de parcuri naturale, 260 de rezervaţii naturale, 355 de monumente naturale, 24 micro rezervaţii şi o biosferă. Toate protejate prin lege.

4. În această ţară, media înălţimii femeilor este de 1,70 m. Sunt foarte înalte şi foarte frumoase, cu trăsături de fotomodele. Imaginaţi-vă meciurile de baschet cum or fi!

5. Jākobs Jufess a fost originar de acolo. Prin anul 1870 a fost rugat să facă o pereche de pantaloni pentru un tăietor de lemne. Să fie ceva trainic. Aşa au apărut jeanşii.

6. Una dintre cele mai populare atracţii turistice? Să petreci o zi în închisoare!

7. Au o companie aeriană care a avut ideea, la un moment dat, să-i pună pe pasageri să îşi facă singuri de mâncare în avion.”
La sfarsitul postării este atașat un link, care îi redirecționează pe internauți pe o pagină de unde își pot achiziționa bilete de avion spre Letonia.
 

Citește și:

Maria Grapini, surprinsă când număra greșit voturile pentru Kovesi în comisia LIBE

Maria Grapini, implicată într-un accident rutier: «Taxiul a fost făcut zob!»

Loading...

Citește și

  • Incredibil! Au văzut toată lumea cu banii din buzunare. Când cheltuieşti doar 8 $ pe zi (33 de lei), călătoreşti cu dubiţa şi mănânci ce ai, vezi lumea cu doar 1.023 de lei pe an.

  • Salariul mediu brut al unui român, în noiembrie 2009, s-a ridicat la 1.866 de lei (aproximativ 440 de euro), adică 2,6 euro pe oră, zilnic, arată datele Institutului Naţional de Statistică. Acest câştig este echivalent cu cel al unui cetăţean din Letonia, în 2006, care primea 2,64 de euro pe oră.