Marcel Ciolacu: ”În principiu, voi candida la Congres”

Ultima actualizare:

    Preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni seara, la TVR 1, că „în principiu" va candida la șefia PSDFOTO: adevarul.ro
Preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni seara, la TVR 1, că „în principiu" va candida la șefia PSDFOTO: adevarul.ro

Preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni seara, la TVR 1, că „în principiu" va candida la Congresul partidului, pentru șefia PSD. Congresul va avea loc cel mai probabil la sfârşitul acestei săptămâni.

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, că „în principiu" va candida la Congresul partidului, pentru șefia PSD, scrie adevarul.ro.

Marcel Ciolacu candidează la șefia PSD

Preşedintele interimar al Partidului Social Democrat a afirmat că şi-ar fi dorit ca în această perioadă să se vorbească mai mult de Congresul PSD decât de criza politică, precizând că din această criză nu are nimeni de câştigat.

Întrebat dacă va candida la Congres, Marcel Ciolacu a răspuns: „Este posibil să candidez. Nu am apucat să vorbesc cu colegii să creionăm echipa”, scrie adevarul.ro.

Întrebat dacă se vede conducând PSD-ul, Ciolacu a spus: „Da, nu e nici o problemă şi am început să avem o echipă cât mai sudată. Îmi doresc să am o discuţie, cred că mâine sau poimâne cu echipa să văd şi ce mai avem de lucru la proiect, în principiu voi candida la Congres”.

El spune că deciziile trebuie luate de către membrii partidului, în interiorul formaţiunii politice.

Marcel Ciolacu îşi propune să câştige alegerile locale şi cele parlamentare.  El nu ştie dacă vor mai fi şi alţi candidaţi la funcţia de preşedinte al PSD, dar şi-ar dori să fie, şi nu ştie dacă fostul premier Sorin Grindeanu va candida la vreo funcţie.   Marcel Ciolacu a mai afirmat că Congresul PSD va avea loc în 29 februarie dacă până atunci nu se confirmă un caz de coronavirus în ţara noastră.

Marcel Ciolacu a devenit președinte interimar PSD după ce Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezidențiale 2019.

Citește și:

Klaus Iohannis, nemulţumit de decizia CCR. Învinuieşte PSD-ul pentru situaţie: «Refuză să accepte că a pierdut»

Guvernul Orban II este neconstituțional. Președintele trebuie să facă o nouă nominalizare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net