Marcel Ciolacu, negativ la testul rapid pentru coronavirus

Ultima actualizare:

    Liderul PSD Marcel Ciolacu a acuzat o stare de leșin în timpul unei conferințe de presăfoto: captură/Digi 24
Liderul PSD Marcel Ciolacu a acuzat o stare de leșin în timpul unei conferințe de presăfoto: captură/Digi 24

Rezultatul testului rapid pentru coronavirus în cazul liderului PSD, Marcel Ciolacu, este negativ, iar specialiştii aşteaptă şi rezultatul testului Real Time PCR.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a părăsit, duminică, Spitalul Militar din Bucureşti, după ce i-au fost făcute mai multe analize, inclusiv teste pentru depistarea coronavirusului.

Surse politice au precizat pentru News.ro că rezultatul testului rapid este negativ, în timp ce medicii aşteaptă şi rezultatul testelor serologice.

Conferinţa de presă în care preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu prezenta programul ”Repornim România” a fost întreruptă după ce i s-a făcut rău. Ciolacu a început să tremure şi s-a dezechilibrat, fiind susţinut de unul dintre membrii staff-ului său.

În scurt timp, Marcel Ciolacu şi-a revenit, a cerut scuze ziariştilor şi părăsit sediul central al partidului, ajungând la spital.

Comunicat PSD: ”Marcel Ciolacu a suferit o criză de lipotimie”

PSD a transmis un comunicat oficial despre starea lui Marcel Ciolacu. Purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romaşcanu, a precizat că setul iniţial de analize “a ieşit bine” şi că Marcel Ciolacu nu are probleme medicale. A fost exclusă şi varianta unei infectări cu coronavirus.

“Astăzi, în timpul conferinţei de presă, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leşin), posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală, dar şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată atât la Parlament, cât şi la partid. Preşedintele interimar al PSD şi-a revenit la scurt timp şi a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net