Marcel Ciolacu, despre Viorica Dăncilă: „Pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti”

Ultima actualizare:

    Foto Inquam
Foto Inquam

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu a citit cartea fostului lider social- democrat Viorica Dăncilă şi a afirmat, după ce i-a fost citit un pasaj din volum, că ”pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti”, dar că el nu se încadrează în această categorie.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, duminică, la Prima TV, dacă a citit cartea Viorică Dăncilă şi a răspuns: ”Nu, mi-a dat-o domnul Vasile Dâncu, mi-a dat-o cadou, nu am apucat. E în ţiplă, în continuare”. 

Marcel Ciolacu a adăugat că îşi respectă colegii, dar pentru frustrări sau depresii există specialişti, după ce i-a fost citit un pasaj din volum.

”Eu respect toţi colegii, mai ales doamnele. Pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti. Nu mă încadrez printre ei. îi doresc multă sănătate şi un viitor cât mai bun. Nu acuz pe nimeni de nimic. Am făcut o sugestie. Îi doresc sănătate multă şi ne vedem fiecare de drumul nostru”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a mai precizat că nu el ca lider întocmeşte listele cu candidaţi la Parlament, după ce în spaţiul public au apărut discuţii că Viorica Dăncilă nu s-a regăsit printre candidaţii la Parlamentul României.

”Listele de parlamentari le fac preşedinţii de filiale. Nu am promis nimănui, nimic”, a declarat Ciolacu.

Viorica Dăncilă a făcut mai multe acuzaţii la adresa lui Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu în cartea-interviu pe care a publicat-o. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net