Marcel Ciolacu, despre Liviu Dragnea: «PSD nu are nevoie de încă un tătic»

Ultima actualizare:

    Marcel Ciolacu a acuzat atmosfera tensionată din timpul mandalului lui Liviu Dragnea la șefia PSDfoto: Inquam Photos
Marcel Ciolacu a acuzat atmosfera tensionată din timpul mandalului lui Liviu Dragnea la șefia PSDfoto: Inquam Photos

Invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Marcel Ciolacu a subliniat diferența dintre mandatul său la conducerea PSD și perioada în care șeful partidului era Liviu Dragnea. Ciolacu a spus că nimeni nu poate contesta existenţa unei stări mai relaxate în Partidul Social-Democrat de când este preşedinte, insistând asupra faptului că şi-a rugat colegii să i se adreseze pe numele mic.

Marcel Ciolacu a declarat, în fața moderatoarei emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, că atmosfera devenise foarte tensionată în PSD în ultima parte a mandatului lui Liviu Dragnea.

„Diferenţe mari de comportament. Am avut o întâlnire la Sâmbăta cu toţi colegii şi toţii constatam relaxarea din interiorul partidului din acest moment, fiind totuşi în opoziţie, neavând prea multe lucruri de sărbătorit. Am impus în partid să mi se vorbească pe numele mic, pe Marcel. Am pornit de la ideea că acest partid nu are nevoie de încă un tătic, un om care le ştie pe toate. Şi părerea mea şi a românilor care ne-au votat - calea corectă aceasta este”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă exista tensiune în PSD pe vremea lui Liviu Dragnea, Ciolacu a confirmat. ”CEx-ul se transformase într-un pluton de execuţie”, a mai afirmat liderul PSD.

Marcel Ciolacu: ”Nu are de ce să-mi fie frică de Dragnea”

Ciolacu a negat categoric că i-ar fi frică de Liviu Dragnea şi de vreo tentativă a acestuia de a reveni în fruntea PSD.  

„Categoric nu. Am avut o relaţie foarte complexă - a fost o perioadă în care ne sfătuiam şi comunicam foarte mult, o perioadă în care eu am ieşit public în care am spus că nu se mai poate şi trebuie să facă ceva pentru că partidul era intr-o direcţie greşită. Dar am avut foarte multe discuţii şi despre partid şi despre viaţa noastră, a fost o perioadă în care am comunicat cu Liviu Dragnea, apoi a urmat o perioadă în care nu se mai putea comunica cu el, i-am spus asta cu toate riscurile de excludere. Cred că a greşit foarte mult. Nu are de ce să-mi fie frică de Dragnea. Ţelul meu în viaţă nu e să rămân preşedinte PSD până la moarte şi nici ţelul lui Dragnea nu e să preia partidul. Dragnea e trecutul, atât pentru mine, cât şi pentru partid”, a spus liderul PSD.

Citește și:

Marcel Ciolacu, adevărul despre prăbușirea Vioricăi Dăncilă. «A făcut o greșeală imensă»

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net