Maratonul vaccinării în Capitală. Peste 7000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore

Ultima actualizare:

    Maratonul vaccinării anti Covid la București a început vineri, 7 mai, de la ora 16.00foto: Mediafax
Maratonul vaccinării anti Covid la București a început vineri, 7 mai, de la ora 16.00foto: Mediafax

Peste 5.500 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 până în prezent, la Maratonul de Vaccinare de la Bucureşti, care se desfăşoară la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională. Peste 1.300 de persoane s-au prezentat pe tura de noapte pentru a li se administra vaccinul.

UPDATE ora 16:30 Premierul  Florin Cîțu anunță că 7.165 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore. „Adică 5 persoane vaccinate pe minut! O veste foarte bună!” - a scris premierul pe Facebook.

UPDATE: Până sâmbătă, la prânz, la Maratonul Vaccinării de la Bucureşti au fost vaccinate, în total, un număr de 5.547 de persoane, din care la Sala Palatului - 3.361 de persoane şi la Biblioteca Naţională a României - 2.186 de persoane.


    Până sâmbătă la prânz, la Maratonul Vaccinării de la Bucureşti au fost vaccinate, în total, un număr de 5.547 de persoanefoto: Mediafax
Până sâmbătă la prânz, la Maratonul Vaccinării de la Bucureşti au fost vaccinate, în total, un număr de 5.547 de persoanefoto: Mediafax

ŞTIREA INIŢIALĂ - La Maratonul Vaccinării - Ediţia Bucureşti, organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila”, au fost vaccinate, până sâmbătă dimineaţă, în total, 4.512 persoane. Astfel, la centrul de vaccinare de la Sala Palatului s-au vaccinat 2.735 de persoane, dintre care 773 pe tura de noapte, iar la centrul de la Biblioteca Naţională - 1.777 de persoane, dintre care 554 pe tura de noapte.Maratonul de Vaccinare - Ediţia de Bucureşti a început vineri după-amiază, la Biblioteca Naţională şi la Sala Palatului, fiind organizate 50 de fluxuri unde doritorii pot primi serul Pfizer, fără programare. În cadrul maratonului, care se va încheia luni dimineaţă, are loc şi un program artistic. Pe durata maratonului, autobuzele de pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 şi 368 vor circula şi noaptea.

Maratonul vaccinării anti Covid la București. Tot ce trebuie să știi

  • La maratonul vaccinării care se va organiza în acest weekend în București se poate imuniza oricine, fără programare.
  • Serul folosit va fi Pfizer.
  • Nu ai nevoie decât de actul de identitate. 
  • Evenimentul începe vineri, la ora 16.00 și se încheie luni, la ora 8.00. 
  • Vor fi 50 de puncte de vaccinare la Sala Palatului și Biblioteca Națională. 
  • Primăria Capitalei pune la dispoziție 6 linii de autibuz care vor circula și  noaptea

Citește și:

VIDEO Ministrul Sănătăţii a vaccinat anti-COVID în cabinetul unui medic de familie din Oşorhei

VIDEO Premierul Florin Cîţu, la maratonul de vaccinare de la Sala Palatului: „Începând de astăzi, în România, vă puteţi vaccina fără programare”

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net