«Mâncătorul de femei», arestat fără probe

Ultima actualizare:

    Vasile Lavric
Vasile Lavric

Au crezut că au găsit, în sfârşit, probe împotriva ”Mâncătorului de femei”, dar s-au înşelat. Anchetatorii care au găsit oase şi dinţi în gospodăria lui Vasile Lavric au aflat ieri rezultatele testelor ADN. Rămăşiţele sunt de animale, nicidecum ale vreuneia dintre cele trei femei pe care suceveanul este suspectat că le-ar fi ucis. 

Vasile Lavric (57 de ani), bărbatul din Rădăuţi supranumit şi „Mâncătorul de femei" după ce trei surori cu care a trăit de-a lungul timpului au dispărut fără urmă, a fost arestat, marţi seară, de judecătorii de la Tribunalul Bucureşti.

Click! a scris ieri pe larg despre povestea lui Vasile Lavric

Vasile Lavric
Vasile Lavric

El va sta după gratii 29 de zile pentru tentativă de omor, faptă care s-a petrecut în urmă cu 14 ani. Mai exact, una dintre femeile dispărute, Nicoleta Lavric, ar fi fost bătută în cap cu un obiect dur, suferind leziuni care i-au pus viaţa în primejdie. Între timp, femeia a dispărut, în 2005, la fel ca şi celelalte două surori ale ei, care i-au fost amante lui Lavric.

Anchetatorii au săpat după probe în gospodăria bărbatului

Vasile Lavric
Vasile Lavric

Mama fetelor e convinsă, de ani de zile, că bărbatul le-a ucis. Luni dimineaţă, când mascaţii au descins în gospodăria lui Lavric şi au găsit oase şi dinţi, femeia a avut o fărâmă de speranţă că, în sfârşit, Lavric va fi prins şi va plăti pentru faptele sale. Ieri însă, medicii legişti au anunţat că oasele găsite îngropate provin de la animale. Nici de data asta, nu există probe zdravene împotriva lui Vasile Lavric care să demonstreze că şi-ar fi omorât soţia şi cumnatele. Deşi în urmă cu câţiva ani, el a picat testul cu detectorul de minciuni, aceasta nu este considerată probă în proces. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net