Mâncăm pomana de la UE!

Citeste tot despre: 

„Nu vă înghesuiţi, sunt pachete pentru toată lumea!”. Aşa au ţipat ieri angajaţii centrelor unde s-au împărţit alimente de la UE.

Aici, cei mai săraci dintre bucureşteni au stat la cozi infernale pentru câteva kilograme de făină sau orez, cu care speră să poată trece peste iarna care vine.

Sunt pensionarii, şomerii şi persoanele cu handicap. În total, peste 67.000 de oameni cu venituri sub 400 de lei pe lună, care au dreptul la ajutoarele venite de la UE. Ieri, la centrul Direcţiei de Asistenţă Socială din strada Sălcetului, sector 4, a fost omor.

Aproape 3.000 de oameni au îndurat o coadă de câteva ore pentru a prinde un pachet. Ioana Costache (64 de ani) a fost o norocoasă. „Am o pensie de 380 de lei, după aproape 15 ani de muncă. Am fost nevoită să mă pensionez pe caz de boală. Mă bucur că am prins un pachet", spune pensionara. Ajutoarele se dau până anul viitor în luna martie.

Ce primesc

* 13 kg de făină
* 9 kg de mălai
* 2 kg de paste făinoase
* 8 kg de orez
* 2 kg de lapte praf
* 1 kg de biscuiţi

De aici vă ridicaţi ajutoarele!


Persoanele cu domiciliul în sectoarele 1 şi 6

Cantina de ajutor social „Unitatea Griviţa", Calea Griviţei nr.216, sector 1, luni-vineri, între orele 9.00-14.00

Persoanele cu domiciliul în sectoarele 2 şi 3

Centrul de zi pentru vârstnici, Şos. Ştefan cel Mare nr. 1-3, sector 1, luni-vineri, între orele 9.00-14.00

Persoanele cu domiciliul în sectoarele 4 şi 5

Sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială al Municipiului Bucureşti, strada Sălcetului nr.5, sector 4, luni-vineri, între orele 9.00-14.00.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1