Managerul Institutului Fundeni demisionează din funcţie după 8 ani

carmen_orban.jpg

carmen orban
Carmen Orban se alătură echipei manageriale de la Spitalul privat Monza
Foto: arhivă personală

Carmen Orban, managerul Institutului Clinic Fundeni din 2011, a declarat luni că mandatul său expiră pe 16 august şi a afirmat că îşi va continua activitatea tot într-o funcţie de conducere în sistemul medical privat şi ca medic în cadrul unităţii sanitare . Medicul a precizat că în paralel va fi prezent şi la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” unde îşi desfăşoara activitatea didactică.

Carmen Orban a explicat că renunţă doar la funcţia de conducere din cadrul Institutului Fundeni, nu şi la cea de medic.    

„Pe data de 16 august îmi expiră mandatul de manager şi am anunţat Ministerul Sănătăţii că nu doresc un nou mandat. Doresc să rămân medic în Institutul Clinic Fundeni şi voi profesa ca medic în continuare. Vreau să am o nouă provocare, aceea a managementului privat. Am mulţumit ministerului şi colegilor, îmi este foarte greu, rămân medic în Institutul Clinic Fundeni, rămân conferenţiar la UMF Carol Davila, dar partea de management vreau să o desfăşor în sistemul privat”, a spus Carmen Orban, citată de Agenţia Agerpres.

Totodată, managerul susţine că îşi va continua şi activitatea didactică la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”.

„Mult sau puţin, timpul petrecut aici, la Fundeni, a reprezentat pentru mine o parte asumată a destinului şi a carierei profesionale pe care sper să le fi dăruit pacienţilor, dar şi celor ce formează acel tot integrat în salvarea de vieţi şi anume marea familie medicală a Institutului Clinic Fundeni” , a declarat conferenţiarul universitar doctor Carmen Orban, conform unui comunicat de presă.

Carmen Orban va lucra la Spitalul privat Monza

Potrivit aceleiaşi surse, Carmen Orban doreşte să dezvolte un proiect de eficientizare a serviciilor medicale în domeniul privat, aplicând „concepte moderne” menite să vină în sprijinul pacienţilor.

„Le mulţumesc călduros tuturor colegilor şi colaboratorilor mei şi îi asigur că îi voi purta permanent în suflet şi în gând!”, a mai spus Orban.

Potrivit unei informări, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, i-a mulţumit managerului Institutului Clinic Fundeni, Carmen Orban, pentru întreaga activitate în această funcţie, cu rezultate de excepţie, şi i-a urat mult succes în carieră.

Carmen Orban este din 2011 manager al Institutului Clinic Fundeni. Între 2009 şi 2011 a fost manager general la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri.

Conf. Dr. Carmen Orban, unul dintre medicii și managerii reputați ai domeniului medical, se alătură echipei manageriale a Grupului Monza România.medicul va ocupa această funcţie din data de 19 august.

Loading...

Citește și

  • institut clinic fundeni

    Mărturiile mămicilor care îi incriminează pe medicii de la Spitalul Fundeni că fac economie de materiale sanitare şi nu respectă normele de igienă au grăbit lucrările de renovare ale grupurilor sanitare aflate în paragină. Dezvăluirile făcute de părinţi ziarului nostru, potrivit cărora copiii sunt puşi să urineze în sticle de apă sau de suc, au făcut ca lucrurile să intre în normalitate, iar Click! vă prezintă cum arată băile micuţilor suferinzi şi recipientele speciale pentru analize.

  • marioara zavoranu, cura, slabit, regim, 25 de kilograme, sare

    Mama Oanei Zăvoranu trece prin momente grele. Femeia se află internată de săptămâna trecută la Institutul Fundeni, unde a fost supusă unei serii de investigaţii medicale. Surse medicale au declarat pentru Click! că Marioara Zăvoranu (66 de ani) a primit tratament de la specialiştii secţiei de gastroenterologie a spitalului.