„Mami, sunt într-un sac! Sună la Poliție!”

baza-copil-rapit-12542.jpg

copil disparut anunt facebook politie
Acesta este mesajul postat de mama lui Robert pe Facebook
captură: facebook.com

Polițiștii din Constanța sunt în alertă de miercuri seară (25 noiembrie), când părinții unui copil de 13 ani au anunțat că acesta a dispărut. Robert Ionuț Popa i-a spus mamei că se duce la magazinul de la parterul blocului în care locuiesc, pe Bulevardul Ferdinand. Robert, însă, nu s-a mai întors, iar părinții au intrat în panică.

Au anunțat Poliția, dar disperarea lor s-a amplificat în momentul în care mama a primit un mesaj de la băiat. „A lăsat un mesaj «Mami, sunt într-un sac! Sună la Poliție». Vă rog să mă ajutați!!! Sunt îngrozită!!!”, a scris pe contul ei de Facebook, Nadina Corina Sighișorean, mama lui Robert. Potrivit unor surse, citate de presa constănțeană, băiatul ar fi avut probleme cu un coleg mai mare de la Liceul Sportiv „Nicolae Rotaru”, unde învață. Acesta i-ar fi trimis mesaje prin care îl şantaja să-i dea bani. Există, însă, şi o altă ipoteză şi anume că minorul şi-ar fi înscenat totul. Se pare că acesta a furat bani din casă, motiv pentru care ar fi fost certat de părinţi. 

Loading...

Citește și

  • tari cele mai putine cazuri cancer

    Cancerul reprezintă a doua cauză a mortalităţii în ţările din Europa, după bolile cardiovasculare. Potrivit statisticilor, peste 26% dintre decesele din 2008 au fost provocate de cancer.

  • alimente beneficii sanatate inima dieta

    Ca să ai inima sănătoasă şi să previi apariţia afecţiunilor cardiovasculare, este importat să ai o alimentaţie echilibrată, bogată în vitamine şi în minerale. Iată ce alimente poţi consuma!

  • cancer alimente periculoase top alimente afumate zahar

    Una dintre cele mai de temut afecțiuni, cancerul, poate fi învinsă dacă este depistată din timp, în urma investigațiilor regulate. Cercetătorii americani sunt de părere că această boală poate fi prevenită prin adoptarea unui stil de viață sănătos și renunțarea la unele dintre cele mai nocive alimente pentru sănătate.

  • Spune-mi ce mănânci, să-ți spun cum trăiești! Meiul, un aliment străvechi, este foarte apreciat pe plan mondial. Chinezii consideră că acesta este ”regele cerealelor” și continuă să-l consume de secole.