Mamele surori care au născut bebeluşii bolnavi de sifilis au rămas şi fără copiii de acasă

Ultima actualizare:

Cei trei copii, din care doi aparţin uneia dintre femei, erau ţinuţi flămânzi, reprezentaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) constatând că cei mici erau foarte bolnavi.

„În acest caz deosebit este vorba de neglijare familială severă, prin expunerea repetată a celor trei copii la neglijare alimentară şi medicală, lipsă de afectivitate precum şi neglijare socială, toate putând afecta grav dezvoltarea minorilor. De asemenea, s-a constatat că în locuinţa în care trăiau minorii nu existau nici cele mai elementare condiţii de igienă, de la mizeria din casă şi până la lipsa lenjeriei. Ţinând cont şi de scenele de violenţă la care asistau frecvent copii, am considerat că le sunt încălcate drepturile, în mod voluntar, de către părinţi care nu conştientizează consecinţele pe care le pot avea neglijarea şi lipsa de responsabilitate faţă de propriii fii", a declarat, pentru RTV, Ionuţ Dănilă, responsabilul mass-media din cadrul DGASPC Vaslui.

Şi poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, cele două femei fiind acuzate de răspândire de boală venerică, după ce medicii bârlădeni au constatat că bebeluşii născuţi de ele aveau şi ei sifilis.

Mai mult, autorităţile bănuiesc că cel puţin unul dintre bebeluşi ar fi fost făcut în urma unei relaţii de incest. Se crede că fetiţa femeii de 36 de ani este făcută cu fratele acesteia, proaspăt eliberat din închisoare şi, pentru că ambele femei suferă de sifilis, ipoteza incestului devine tot mai plauzibilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net