Mama unei asistente, printre victimele incendiului din Neamț. Femeia a înființat un cămin pentru copii abandonați

Ultima actualizare:
Femeia a crescut generații de copii
Femeia a crescut generații de copii

În incendiul puternic care a mistuit secția ATI a Spitalului Județean Neamț a murit și o femeie cunoscută în localitate datorită actelor sale de altruism, fiind mama unei asistente a unității spitalicești.

O femeie din Dobreni, care înfiinţase împreună cu familia sa un cămin de copii, a murit în incendiul de la secţia ATI din Spitalul Neamţ. Pe lângă cei pe care îi îngrijea în cămin, aceasta mai avea 6 copii ai săi. Femeia era cunoscută în localitate, iar presa din Neamț o deplânge.

Mama unei asistente, ucisă în incendiul de la Spitalul Județean Neamț

„Se numeşte Tatiana Gavril. O cunosc de 25 de ani, din vremea când la Dobreni se construia cu greu şi cu multă muncă primul cămin privat pentru copiii aflaţi în dificultate. După multe şi excepţionale transformări, după piedici, neajunsuri dar cu o credinţă nestrămultată, soţii Tatiana şi Mihai Gavril au ridicat la Dobreni un cămin pilot, numit acum Casa Ray Betesda. 

Căminul de copii este un alt subiect. Vreau să scriu astăzi despre Mama Tatiana, pentru că aşa au strigat-o toţi copiii abandonaţi, neajutoraţi, orfani, pe care i-a strâns la sânul său timp de 25 de ani. Nu-i spuneau doamnă, nu-i spuneau tanti. Pentru ei, din momentul întâlnirii şi până când (şi după ce) i-a ajutat să-şi ia zborul în viaţă, a fost MAMA. 

A plecat la spital în rugăciunile celor apropiaţi. Mulţi, toţi pe care i-a avut alături. O fată a sa este asistentă la spital. Toată grija ei şi a familiei era îndreptată acolo, la Terapie Intensivă, de unde ar fi putut să plece vie şi pe picioarele ei. Aseară, vestea a căzut peste toţi ca un trăsnet. “S-a dus acasă. S-a întors acasă. La Domnul. Acum e acolo”, ne-a spus soţul său, directorul Casei Ray, Mihai Gavril. Dumnezeu, în care a crezut cu toată fiinţa ei, s-o odihnească în pace!”, scrie publicația Viața Neamțeană.


    Femeia a crescut generații de copiiFoto: Viața Nemțeană
Femeia a crescut generații de copiiFoto: Viața Nemțeană
image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net